Hotel Stallbacken

BED & BREAKFAST MAJATALO
Nauvo tarjoamme Grännäs Storgårdin entisessä pehtorin asunnossa. Pehtorintalo rakennettiin alunperin 1940-luvulla viljamakasiinista joka oli vielä 1900 luvun alussa vanhan tuulimyllyn vieressä päärakennuksen pihalla.
Tämä majoitus vaihtoehto sopii esimerkiksi romanttiselle viikonlopulle, poissa arjen töistä ja huolista. Keskeinen sijainti nauvon pääsaarella, jolloin Nauvon kirkonkylä on 4 km, Pärnäs 10 km ja Turku noin 50 km päässä. Ennakkovarauksella tarjoamme ympäri vuoden myös päivällistä kaikille majoitus vieraille tai ryhmille.

OTA YHTEYS
Lähetä kysely -lomakkeella oikealla, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soita 040-4866822( sms myös ok). Voit lukea lisää ohjelmapalvelut ja paketit.

SIJAINTI NAUVO
Turku-Helsinki moottoritieltä käännytään, noin 5km Turusta, Korppoon suuntaan. Ajetaan Saariston Rengastie noin 50 km, kunnes saavutaan Högsarin tiehaaraan. Se tulee vastaan 3 km päässä Nauvon keskuksesta Korppoon päin.
Perille pääsee Högsarintietä ja Ingeborg Granqvistin istuttaman vanhan Tammikujan kautta, jonka jälkeen käännytään vasemmalle Grännäsintielle( Homestead ei ole meidän paikka!). Sitten vielä 150 m kunnes näette Kiehtovan vanhan kivinavetan vasemmalla puolella. Vastaanottomme on navetan toisella puolella.


LOMAPAIKKA NAUVO
Kaunis omenapuutarha, aurinkoinen Nauvo, perinteinen maalaissauna ja hyvä yksityinen uimaranta takaavat mukava majoitus sekä että saat olla rauhassa ja rentoutua sekä nauttia luonnosta ja vapaapäivistäsi! Usein meillä Nauvossa paistaa aurinko vaikka Turussa on pilvistä tai sateista!

PEHTORINTALO HUONEJAKO
Pehtorintalossa on kuusi yksilöllisesti sisustettua kahden hengen huonetta, TV-huone, pieni keittiö sekä 3 erillistä wc:tä ja suihkuhuonetta. Taloa ympäröivässä omenapuutarhassa voit viettää lämpimiä kesäiltoja. Tämä on loistava Nauvo B&B vaihtoehto Saariston rengastiellä ! 

VUOKRA KOKO TALO:
Voit myös varata koko talon ja viettää mukavia aurinkoisia päiviä saaristossa vähän isommassa seurassa tai pitää yksityisempi laadukas kokous 4-10 hengen ryhmässä. Olethan ajoissa yhteydessä, niin teemme teille koko taloa koskevan tarjouksen. Kysy myös perhehuone-mahdollisuutta. Isoin huone voidaan siis myös tarvittaessa helposti muuttaa ruokailu-, seurustelu- tai neuvottelutilaksi. Siihen saadaan silloin myös mukavasti  noin 10 hengen ruoka- tai neuvottelupöytä.

RAVINTOLA
Halutessasi, voit myös vierailla meidän viereisessä HotelStallbackenin ravintolassa

SAUNA
Perinteinen remontoitu puulämmitteinen vanha sauna mielyttävine löylyineen ja mukavine terassi palveluineen ovat vain 20 metrin päässä Pehtorin viihtyisästä kuistipenkistä. Meidän omaan yksityiseen uimarantaan on myös vaan 300 metriä. Rantaan pääsee veneellä, kävellen tai autolla. Saunaterassilla on aina kiva parilloida makkaraa, loikoilla iltaauringossa tai laskeutua mukavan lämpimään kylpytynnyriin. Nämä 2014 uutuudet valmistunevat Kesä-Heinäkuun vaihteessa.

bb_bildbb_bild_extra1bb_bild_extra2bb_bild_extra3bb_bild_extra4