Hotel Stallbacken

BED & BREAKFAST MAJATALO
Grännäs B&B toimii Storgårdin tilan entisen pehtorin asunnossa. Pehtorintalo rakennettiin alunperin 1940-luvulla siiretystä viljamakasiinista joka oli vielä 1900 luvun alussa vanhan tuulimyllyn vieressä päärakennuksen pihalla.
Tämä majoitusvaihtoehto sopii hyvin esimerkiksi romanttiselle viikonlopulle tai mukavalle kalareissulle. Olet poissa arjen töistä ja huolista. Rentoutumisen jälkeen voi hyvin taas jatkaa työntekoa tai opiskelua. Majatalo sijaitsee keskellä Nauvon pääsaarta ja Nauvon kirkonkylä on vaan 4 km, Pärnäsiin 10 ja Turkuun noin 50 km. Ennakkovarauksella tarjoamme ympäri vuoden myös päivällistä kaikille majoitus vieraille tai ryhmille. 

OTA YHTEYS
Lähetä kysely -lomakkeella oikealla, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soita 040-4866822( sms myös ok).

SIJAINTI NAUVO
Turku-Helsinki moottoritieltä käännytään, noin 5km Turusta, Korppoon suuntaan. Ajetaan Saariston Rengastietä noin 50 km, kunnes saavutaan Högsarin tiehaaraan. Se tulee vastaan 3 km päässä Nauvon keskuksesta Korppoon päin ajaessa.
Perille pääsee Högsarintietä ja Ingeborg Granqvistin istuttaman vanhan Tammikujan kautta, jonka jälkeen käännytään vasemmalle Grännäsintielle( Homestead ei ole meidän paikka!). Sitten vielä 150 m kunnes näette Kiehtovan vanhan kivinavetan vasemmalla puolella. Vastaanottomme on navetan toisella puolella.


LOMAPAIKKA NAUVO
Kaunis omenapuutarha, aurinkoisempi Nauvo, perinteinen maalaissauna, hyvä yksityinen uimaranta ja luontopolku takaavat että saat olla rauhassa ja rentoutua sekä nauttia luonnosta ja vapaapäivistäsi! Nauvossa paistaa usein aurinko vaikka säätiedotuksissa luvataan jotain muuta! Ktso Nagu Weather sivustoa googlen kautta.

PEHTORINTALO HUONEJAKO
Pehtorintalossa on kuusi yksilöllisesti sisustettua kahden hengen huonetta, TV-huone, pieni keittiö sekä 3 erillistä wc:tä ja suihkuhuonetta. Taloa ympäröivässä omenapuutarhassa vieraamme viettävät usein lämpimiä päiviä.  

VUOKRA KOKO TALO:
Voit myös varata koko talon ja viettää mukavia aurinkoisia päiviä saaristossa vähän isommassa seurassa tai pitää yksityisempi laadukas kokous 4-10 hengen ryhmässä. Olethan ajoissa yhteydessä, niin teemme teille koko taloa koskevan tarjouksen. Kysy myös perhehuone-mahdollisuutta. Isoin huone voidaan siis myös tarvittaessa helposti muuttaa ruokailu-, seurustelu- tai neuvottelutilaksi. Siihen saadaan silloin myös mukavasti mahtumaan noin 10 hengen ruoka- tai neuvottelupöytä.

RAVINTOLA
Halutessasi, voit myös tulla kahville, lasilliselle tai ruokailemaan Ravintolassa Stallbackeniin vain 50 metrin päässä.

SAUNA
Perinteinen remontoitu puulämmitteinen vanha sauna mielyttävine löylyineen ja mukavine terassi palveluineen on vain 20 metrin päässä Pehtorintalon viihtyisästä kuistipenkistä. Meidän omaan yksityiseen uimarantaan on myös vaan 300 metriä. Rantaan pääsee veneellä, kävellen tai autolla. Saunaterassilla on aina kiva parilloida makkaraa, loikoilla ilta päiväauringossa tai laskeutua mukavan lämpimään kylpytynnyriin. Jotkut hakevat sieltä myös rauhallisen ja varjoisen lepopaikan aamupäivällä ennenkuin aurinko paistaa sinne ja illan saunavuorot alkavat.

bb_bildbb_bild_extra1bb_bild_extra2bb_bild_extra3bb_bild_extra4