Hotel Stallbacken

Juhlapalvelut

Juhlapalvelut NauvoJärjestämme Hotel Stallbackenilla ja Ravintola Stallbackenilla myös paljon erilaisia juhlia kuten hääjuhlia, perhejuhlia, juhlaillallisia, ryhmälounaita, sukutapaamisia ja esimerkiksi tykypäiviä.
Juhlapaikka Stallbackenissa on aina hyvä valinta. Kiehtovat kunnostetut vanhat rakennukset, rauhallisuus ja luonnonläheisyys johtavat hyvän tunnelmaan ja lämpimään yhdessäoloon. Juhla kyselynne voitte ympäri vuoden lähettää meille alla lueteltujen kanavien kautta. Vastaamme heti ja ehdottamme ryhmällenne sopivia ohjelmia ja juhlaaterioita.
Juhlapalvelut ovat tärkeä osa Stallbackenin palveluvaloikoimaa ja pyrimme aina ylittämään juhlaväen odotuksia. Ravintolapalveluiden ja kokouspalveluiden yhteydessä voimme myös majoittaa max 43 henkilöä 1-4 hengen huoneisiin. Suunnittelemme mielellään, yhdessä teidän kanssa, kaikki kahvitukset, ateriat, juomat ja oheisohjelmat ryhmänne toivomuksien mukaisesti. Meillä on erikokoisia lisävuoteita, jotka sopivat kaiken ikäisille ja kokoisille vieraille. Lisää mukavaa ja toimivaa majoitustilaa järjestämme tarvittaessa toisessa Nauvo Hotellissa vain 4 km päässä.

Lue mielellään lisää mahdollisuuksistamme ohjelmapalvelut sivulla. Täytekakut, valokuvaukset, hanuristi, kitaristi, joulukuusi tai bändi hoituvat myös sujuvasti meidän kautta. Hääpalveluista enemmän Hääjuhla Nauvo alasivun alta.

PYYDÄ MIELELLÄÄN TARJOUS: Viereisellä "Lähetä kysely" lomakkeella, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.facebookilla, 040-7651930 tai 040-4866822. Facebookissa löydät meidät Hotel Stallbacken nimellä.

Grännäs Storgård Nauvo

TOIMIALA
Vietä esimerkiksi vähän laatulomaa Nauvon kiehtovalla Grännäs Storgårdilla ja sen kahdessa majataloissa, jossa luonnonkaunis vanha tilapuisto, yksityinen heikkaranta, perinteinen saunaosasto lämminvesitynnyrillä, rauhallinen luontopolku, upeat näkymät ja ystävällinen isäntäväki tekevät rentouttavan lomasi täydelliseksi!  

Järjestämme myös laadukkaita kokouksia, seminaareja, tyky- ja tyhy päiviä sekä esimerkiksi Hääjuhlia. Majoitamme osallistujat 13 mukaviin 2-4 hengen huoneisiin, joissa useammassa on oma wc. suihku ja tv. Kuudella pehtorintalo huoneella on wc ja suihkutilat käytävällä huoneiden välittömässä läheisyydessä. Raviontolamme keittiö valmistaa teille laadukkaista lähiruoka aineksista maukkaat lounaat, päivälliset, iltapalat tai juhlaateriat.

LUE LISÄÄ PÄÄPALVELUISTAMME SEURAAVIEN LINKKIEN ALTA
Pääpalvelumme ovat majoitus saaristossa, kokouspalvelut, kokoustilat ja juhlapalvelut aidossa historiallisessa ja rauhallisessa saaristoympäristössä. 

RETKET

Meiltä saa ennakkovarauksella opastettuja retkiä Saariston kansallispuistoon tai kayakilla Bredvikenin uimarannasta. 
Kiehtova ja tasokas Ravintola Stallbacken on lisäksi iltaisin päivittäin auki.

KUVAT
Kiehtovia kuvia löytyy tällä sivustolla, Instassa #hotelstallbacken ja yrityksemme facebook sivulla.
Hotel Stallbacken videot youtubella ja jokaisella sivulla tällä sivustolla.

VARAA HUONE TAI PYYDÄ TARJOUS RYHMÄLLESI
Ota yhteys lomakkeella oikealla, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040-4866822, whattsupilla tai facebook viestinä.

terassikuva

scandinavian_islands_logoLaatutonnilogot2015 suomi pieni


 

Historia

Tilan päärakennus valmistui vuonna 1760. Grännäs Gård oli Ruotsi-aikana, 1700-luvun loppupuolella, rustholli ja 1800-luvun toisella puoliskolla elettin talonpoika purjehduskautta. Grännäs Varf:lla rakennettiin kaksi kuunaria ja yksi priki. Isäntäväki kertoo mielellään lisää kun tulette käymään.


bild_2 bild_3 hoppet klocka kompass sabel

Ruokalista

Kesän a' la carte 2016 ruokalista. 2016 olemme päivittäin auki. Meillä on myös A-oikeudet ravintolassa, terassilla ja hotellihuoneissa.

menu2014 1 fi
Menu 2016 1

Grännäs Storgård - rustholli 1700 -luvun puolivälistä

Anna Pryts niminen leski Korppoon kartanosta rakennutti Grännäs Gårdin päärakennuksen vuonna 1760. Vuonna 1771 Mikael Hindriksson niminen Nauvolainen mies osti yhdessä isänsä Hindrik Perssonin kanssa Grännäs Gårdin. Mikael otti sitten myöhemmin Granqvist sukunimekseen. Tila on sen jälkeen periytynyt isältä pojalle tähään päivään asti. Nykyinen omistaja on kahdeksas Granqvist sukupolvi, joka hoitaa perhetilaa.

1809 asti Grännäsillä oli Rustoholli nimeltään "Grännäs Rustholl".

1800-luvun ensimmäisellä puoliskolla perustettiin varustamo, Grännäs varf. Varustamo rakennutti 1800-luvulla sitten 2 Kuunaria ja yksi Priki.

1886 rakennettiin isompi harmaakivi-navetta, joka sitten vuonna 2008 muutettiin Hotelli Stallbackeniksi.

1945 tilan vanha viljamakasiini siirrettiin ja muutettiin pehtorin asunnoksi. Tämä on nyt, vuodesta 1997 lähtien, toiminut Grännäs Bed & Breakfastina. Tervetuloa Grännäsiin kuulemaan 8. sukupolven isännältä lisää mielenkiintoisia isältä-pojalle tarinoita. Stallbackenissa on myös avattu valokuvanäyttely, joka kertoo Grännäs Gårdin menneistä ajoista.

bild 1bild2

Google Map

Map: Hotel Stallbacken
Grännäsintie 14
21660 Nauvo

Tulosta

Aktiviteetit - Hinnasto

Perinteinen sauna Aitokiukaalla € 10,00 / henk/ tunti. Minimi 25,-/h.( Ei 1.1.-15.3. aikana)
Lämminvesitynnyri yksityisille € 10,00/ henk/ saunavuoro ( ei pakkas kelin aikana), minimi 20,00/ tunti
Elämän valmennus € 60,00/ tunti ( tarjotaan varmasti viikonloppuisin ja 1.6. - 31.8. välisenä aikana)
Reiki hoito € 30,00/ tunti ( tarjotaan varmasti viikonloppuisin ja 1.6. - 31.8. välisenä aikana)
Tenniskenttä (hiekkatekonurmi) € 25,00 / tunti
Soutuvene( puuvene ja muovivene) € 25,00 / päivä
Perämoottori soutuveneeseen € 25,00 / päivä ( +€ 50,- vakuus, joka palautetaan katsauksen jälkeen). 1 tankillinen polttoainetta sisältyy. Lisätankki 10,00.
Kanootti ( 2 henk) € 25,00 / päivä
Polkupyörä € 15,00 / päivä tai € 7,50 / 4 tuntia
Heittovapa + haavi € 20,00 / päivä( Lisäuistin 10,00)
Petanque, kenttä ja kuulat Veloituksetta
Kaasugrilli Veloituksetta
Savu uuni valurauta Veloituksetta
Taxivene( Buster Magnum) Ajotunnit: 125,-/tunti; Seisontatunnit: 30,-/tunti sekä henkilöt hinta: 10,-/henk/tunti


Hinnat ovat voimassa v. 2017 ja sisältävät ALV:n. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.
GRÄNNÄS HOTEL STALLBACKEN on auki ympäri vuoden. Ryhmille kuitenkin vain ennakkovarauksesta. 21.10. - 30.4. välisenä aikana kannattaa soittaa viimeistään 1 tunti ennen tuloa, jos ei ole varannut huonetta ennakkoon.

mastercardvisa-electronvisa

Tiedustelut / Varaukset

Lähetä kysely täyttämällä oikealla olevalla lomake tai tai ao:t

Matkapuhelin: 040-4866822 ( TAI tekstiviestillä!)
Osoite: Grännäsintie 14, 21660 Nauvo( pääsyä Uttiksentien kautta ei ole)
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai websivun Kysely-lomakkeella. Jos ryhmä-
varaus tai tiedustelu, niin suora email varaus meille on aina selkein/paras!
puhelinY

Sijainti

SIJAINTI
Turku-Helsinki moottoritieltä käännytää, noin 5km Turusta, Korpooseen päin. Ajetaan Saariston Rengastietä noin 50 km, aina kunnes saavutaan Högsarin tiehaaraan. Se tulee heti 3 km Nauvon keskuksesta Korpooseen päin.
Perille asti pääsee Högsarintietä ja isoäitini Ingeborg Granqvistin istuttaman vanhan Tammikujan läpi, jonka jälkeen vasta käännytään vasemmalle Grännäsintielle( Homestead ei ole meidän paikka!). Sitten vielä 150 m kunnes näette kiehtovan vanhan kivinavetan vasemmalla puolella. Vastaanottomme sijaitsee kivinavetan toisella puolella. Vieraitten P-paikka sijaitsee Hotellin alemman päädyn edessä. Toinen pienempi P-paikka on Pehtorintalon läheisyydessä.


PERILLE YLEISILLÄ KULKUNEUVOILLA
Matka Grännäsiin autolla tai linja-autolla kestää Turusta [60 km] noin tunnin. Helsingistä tai Tampereelta [200 km] matkustamiseen menee noin 2,5 tuntia. Paraisten Lillmälön puolella on säännöllinen( 24 h) ympärivuotinen ilmainen lautta-yhteys Paraisten ja Nauvon välillä. Tarkista halutessasi lautan aikataulu osoitteesta www.parainen.fi tai finnferries.fi.
Myös omalla veneellä voi saapua Grännäs Storgårdin omaan puulaituriin, josta vaan 5 minuutin kävelymatka Högsarin- ja Grännäsintien kautta Hotellille, Ravintolaan tai Grännäs B&B:lle. Grännäs löytyy Bredvikenin pohjalla vähän vasemmalla puolella ja tarkka positiomme on: 60° 10,5' N, 21° 52' E. Keskellä Bredvikeniä sijaitsee yhteensä 3 karikkoa, joten veneellä saapuessa on hyvää pysyä oikealla puolella kunnes Naapurin vanha punainen venevaja alkaa näkyä vasemmalla rannalla lahden pohjalla. Tämän jälkeen voi kääntyä noin 45 astetta vasemmalle ja suunnata suoraan kohti meidän puukajua, jonka edessä on punainen poju ja oikealla puolella on pieni hiekkaranta.

Helsingin keskustasta ja lentokentältä on linja-auto yhteys turun linja-autoasemalle. Helsingistä on myös suora linjaautoyhteys Nauvoon asti. Aikataulutietoja saat kätevästi matkahuollolta puh: 0200-4000. Turusta pääsee suoraan joko linjaautolla tai taksilla. Voimme myös, johonkin ennakkoon sovittuun aikaan, järjestää Nauvolainen taksi noutamaan teidät esimerkiksi turun linjaauto-tai lentoasemalta. Myös nouto veneellä onnistuu sopimuksen mukaaan( max 7 henkilöä). Nauvon Kirkonkylän linjaauto asemalta (SEOn huoltoasema) järjestetään ilmainen nouto Stallbackenille jos tulet bussilla, laivalla tai veneellä.

kartta_
http://www.lansi-turunmaa.fi/web/tidtabeller/fi_FI/farjor/

Hotel Stallbacken - Hinnasto

Huonehintoihin sisältyy ”Buffet aamiainen á la Stallbacken”

  1.1.-31.5.&1.9.-
31.12.2017
1.6.-31.8.2017
1 HH € 90,00 / vrk € 110,00 / vrk
2 HH € 110,00 / vrk € 145,00 / vrk
Lisävuode   30,00 / vrk € 30,00 / vrk
Lapset alle 2 v. veloituksetta veloituksetta veloituksetta

Puolihoito
varattavissa vielä tuloselvityksen yhteydessä kesällä ja jo huonevarauksen yhteydessä talvikaudella.
Hinta: 30,-/ aikuinen ja 15,-/ 2-7 vuotias( sis. 2 aterian päivällisen). Syödä voi kesällä myös ilman ennakkovarausta.
Perinteinen sauna: 10,-/ henk/h minimi 25,-/h ( varattava viim. klo 10)
Lämminvesitynnyri: 10,-/henk/h minimi 30,-/h ( varattava viim klo 10). Jos saunan yhteydessä niin 90 min pitkät vuorot!

Hääjuhlat, Juhlat, ryhmä-ateriat, Ryhmätapahtumat ja kokouspaketit tarjotaan kirjallisesti kyselynne pohjalta.

Hinnat ovat voimassa vuoden 2017 loppun asti ja sisältävät ALV:n. Pidätämme kuitenkin oikeuden hinnanmuutoksiin vuoden aikana.
HUOM: Hotel Stallbacken on auki ympäri vuoden. Ainoastaan Joulukuun 23. - 24.12. olemme tilapäisesti suljettu.

Peruutusehto kesäsesonki: Ilman peruutusmaksua viimeistään 3 pvä( klo 12)  ennen tulopäivää. Tämän jälkeen perimme 50% huoneen hinnasta. Peruutuksista jotka on lähetetty myöhemmin kuin 1 pvä( klo 12 jälkeen) ennen tuloa, veloitamme 100% huoneen hinnasta. Äkillisissä sairastapauksissa voi lähettää lääkärintodistus e-mail liitteenä tai postitse, jolloin emme veloita peruutuksesta mitään.

mastercardvisa-electronvisa