Hotel Stallbacken

Onko toiveissa mieleenpainuva ja uniikki hääjuhla luonnonkauniissa Nauvossa ? Viihtyisä ja tasokas Saaristohotelli Stallbacken sopii mainiosta myös hääjuhliin, joiden kokonaisvierasmäärä on enintään 100 henkilöä. 

Hääjuhla NauvoHääjuhlatila Stallbackenissa ja Grännäs Storgårdin hyvin hoidetussa vanhahtavassa saaristolaisympäristössä on täydellinen valinta jos arvostatte yksityisen, luonnonläheisen ja romanttisen saariston tunnelmaa ilman ulkopuolisia seurueita.
Hääjuhla vietetään pääasiassa Hotelli Stallbackenissa ja sen kiehtovalla, luonnonläheisellä pihalla. Juhlakattaus voi olla vaikkapa viereisen kuvan mukainen. Hääpäivän aamuna esimerkiksi kaasot ja vanhemmat voivat myös osallistua pöytien ja tilan somistukseen sekä koristeluun. Tilaisuuteen sopivat, erityyppiset hääjuhlakukat sekä valmiita kukkakimput voi ennakkoon tilata esimerkiksi Paraisten keskustan Interflora kukkakaupasta ja sitten kätevästi noutaa matkan varrelta saavuttaessa juhlapaikalle Nauvoon.

Vihkimisseremonia voidaan suorittaa myös meillä Hotelli Stallbackenissa. Vaihtoehtoja on seremoniaan on monia, esimerkiksi ison salin korokeella, nurmikolla, rannassa, luontopolun näköalakalliolla tai vaikkapa jossain päin kaunista puutarhaamme.

Kirkkovihkiminen voidaan puolestaan järjestää vanhassa ja tunnelmallisessa Nauvon harmaakivikirkkossa, joka sijaitsee neljän kilometrin päässä hotellista. Myös Korppoon ja Paraisten historialliset ja vanhat harmaakivikirkot ovat vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä.

Ruokailu voidaan järjestää joko noutopöydästä, jolloin tarjoiluhenkilökunnan tarve on vähäisempi tai vaihtoehtoisesti voimme myös tarjoilemme ruuat pöytiin, mikä vaihtoehto taas saattaa olla esimerkiksi joillekin senioreille mielekkäämpi vaihtoehto. Saaristopöytä on ollut yleisin valinta, jolloin tarjolla on laaja valikoima maukkaita ja tuoreita lähiruokia. Hääkakun, kaunedenhoitoalan ammattilaisen tai vaikkapa valokuvaajan voi myös kätevästi tilata meidän kauttamme.

juhlapalvelut2Hääjuhlien vieraat voimme majoittaa Hotelli Stallbackenissa ja sen viereisessä Pehtorin talossa sekä tarvittaessa vielä muissa lähellä olevissa hotelleissa tai majataloissa. Meillä on 13 tilaavaa huonetta, joihin mahtuu tarvittaessa 1-4 lisävuodetta. Tarvittaessa voimme siis tarjota maximissaan 43 vuodepaikkaa hotellissamme ja lisäksi tarpeen vaatiessa loput järjestämme kumppaneidemme hotelleissa noin neljän kilometrin päässä. Syöttöliikenne hotellien välillä sujuu Nauvossa mainiosti erikokoisilla takseilla tai tarvittaessa Stallbackenin henkilöautoilla.

Ota yhteyttä niin ideoidaan yhdessä juuri teille ja teidän tyyliinne sopiva hääjuhla. Teemme kirjallisen tarjouksen hääjuhlista, jonka jälkeen voimme vielä yhdessä sopia tarkemmista yksityiskohdista. Kannattaa myös ehdottomasti tulla paikan päälle katsomaan mitä kaikkea mahdollisuuksia ja minkä tyyppisiä puitteita historiallisella perhetilallamme on tarjota.
 
TARJOUSPYYNTÖ vaihtoehtoisesti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen."Lähetä Kysely" lomakkeella, p. 040-7651930 tai 040-4866822.