Hotel Stallbacken

Hotelli Stallbacken Nauvo

stallbacken_bildHOTELLI STALLBACKEN NAUVO MAJOITUS 
Hotelli Stallbacken, joka on auki ympäri vuoden, on monestakin syystä kiehtova majoitus tai lomakohde vaihtohto Nauvon saarella. Tarjoamme myös laadukkaita kokous- ja hääjuhlatila palveluita. Tarjoamme myös pelkkä hääyö majoitus hääparille tai vierailla. Järjestämme tämän lisäksi myös vene- ja melontaretkiä. Tarjoamme lopuksi vileä eri ohjelmia kuten esimerkiksi wellnessohjelmaa, piha pelejä ja elämän valmennuksia. 

HOTELLI HUONEET
Saariston rengastien varrella ja Nauvossa sijaitsevassa tyylikkäästi sisustetussa saaristohotellissa on seitsemän tasokasta kahden hengen Hotelli majoitus huonetta joista yksi leveämmillä inva-ovilla, joissa on kaikki majoitus mukavuudet. Joissakin hotelli huoneissa on viehettävät kattoikkunat. Mukavia 90 cm leveät sängyt sekä 90 tai 80 cm leveät Hotelli lisävuoteet rauhalllisessa ympäristössä takaavat hyvä Nauvo majoitus Stallbackenissa. Kaikissa hotelli huoneissa on lisäksi, ilmastointi, iso wc ja suihku tila, vesikeitin, kahvi- tai teekupit, hiustenkuivaaja, LCD-TV ja langaton internetyhteys. Lainaamme myös tarvittaessa silitysraudan ja tason. Viereisessä Pehtorintalossamme on vielä 6 huonetta lisää, jos tarvitsette enemmän majoitus huoneita kun 7. Grännäsin luonto on kaunis ja monella tavalla kiehtova sekä Nauvo aurinko paistaa täällä huomattavasti useammin kuin mantereen puolella. Nagu Weather linkin kautta voitte todeta vallitsevan säätilan online. Nauvon kunnan nimi on nykyään Parainen.

ISOT RYHMÄT
Suuremmat ryhmät voimme osittain majoittaa viereiseen Pehtorintaloon tai Gränn
äs Bed and Breakfast, Nauvo majataloon. Voimme siten tarjota ryhmille majoitus yhteensä 13 mukavassa 2-4 hengen huoneissa. Hotelli huoneisiin saamme myös yhteensä mahtumaan noin 16 lisävuodetta, jolloin maximi vuodepaikkoja on noin 42

PALVELU KOKONAISUUDET
Tarjoamme siis mielellämme seuraavia palvelupaketteja: Hotelli majoitus Nauvossa,  hääyö paketin, kokoustilat ja hääjuhlapalveluita. Muut yhteystiedot löytyvät vielä tarkemmin sisäisen sinisen linkin avulla.

MAJOITUS JA MUUT VARAUKSET JA KYSELYT 
Huonevarauksia voi tehdä helposti: lähetä kysely lomakkeella oikealla, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  tai soittamalla 040-4866822.

RAVINTOLA STALLBACKEN NAUVO
Tasokas A' la carte ravintola, jossa paksut kiviseinät. Ravintola on päivttäin auki. Kysy mielellään huonevarauksenne yhteydessä ruokailu vaihtoehdoista. Tarjoamme maukkaita saariston lähiruokia sekä tuoreita meillä leivottuja leipiä.

SAUNA JA LÄMMINVESITYNNYRI
Sauna keskuksessa on myös, saunatilojen lisäksi, vuonna 2014 valmistunut upea näköalaterassi, johon paistaa sopivasti iltaaurinko. Yksityisiä sauna ja lämminvesitynnyri vuoroja kannattaa kysyä jo majoitus varauksenne yhteydessä, mutta keskellä kesää vuoroja voi vielä tiedustella tuloselvityksen yhteydessä.

HISTORIA
Grännäs Storgårdin päärakennus on vuodelta 1760 ja kivinavetta, johon hotelli Stallbacken on nyt rakennettu, valmistui navetaksi vuonna 1886. Nauvon saaristossa ja historiallisella Grännäs Storgårdin maatilalla on rentouttava ilmapiiri ja kauniit hyvin hoidetut pihapuistot. Kiehtova ympäristö pihallamme koostuu kesäniityistä, vanhoista tilarakennuksista sekä hoidetuista jalopuista.

Nauvo, jossa on erittäin suotuisat sääolosuhteet, on ihanteellinen lomakohde juuri sen takia että täällä aurinko usein paistaa vaikkakin mantereella sataa tai on pilvistä. Siis aurinko, ranta tai outdoor loma saaristossa kannattaa aina, jos haluat nauttia ja rentoutua laadukkaasti.

NAUVO:
Grännäsin niemi on helppo löytää ja on vaan 800 metriä saariston saariston päätieltä ja yksityinen rantamme Bredvikenissä taas vain 300 m Hotellin vastaanotosta. Nämä sijainti koordinaatit takaavat vieraillemme laadukkaan saaristoloman, romanttisen hotelli viikonlopun tai tehokkaan saaristokokouksen. Hotelli Stallbackenin keskeisen sijainnin ansiosta meiltä on myös lyhyt matka tutustua seuraaviin kauniiseen saariin: Seili, Korppoo, Nauvon Berghamn, Norrskata, Nötö, Jurmo, Utö tai Kökar.

Majoitu mielellään mukavasti meillä Hotel Stallbackenilla niin voimme yhdessä suunnitella teille sopivan loman Nauvossa ja sen ympäristössä. Satumainen ympäristö ja kaunis metsämme on saannut kiitosta monelta kaupunkiperheeltä. Nämä kiittävät meitä mm siitä että lapset ovat todella nauttineet luonnonkauniista ympäristöstä ja turvallisesta pihapiiristä.

AUKIOLO ja ETÄISYYDET
Hotelli, joka sijaitsee Nauvon pääsaarella, on avoinna ympäri vuoden ja on 4 km Nauvon keskustasta, 50 km Turusta sekä 200 km Tampereelta ja Helsingistä. Lähimmät kaupungit ovat siis Parainen ja Turku.

MUUMIMAAILMAA Naantali ja majoitus Nauvo
Vilkkaasta Nauvo Citystä päsee m/s Östernillä mukavasti lasten kanssa meriteitse autolla Naantalin Muumumaailmaan. Östern kulkee kesällä säännöllisesti Nauvo - Rymättylän, Hanka akselilla. Katso http://www.ostern.fi

Kokoustila Nauvo

Kokoustila Nauvo Kokoustila Nauvo

Saaristokokous Hotel Stallbackenin kiehtovan ympäristön ympäröimänä on jotain aivan erikoista. Kivinavetan yli metrin kiviseinät antavat myös tasokkaan tunnelman. Lisäksi henkilökunta Stallbackenolla on tarkka palvelun laadun ja sen joustavuuden suhteen. Hotel Stallbacken on auki ympäri vuoden ja yhteydet Nauvon saarelle ovat hyvät sekä maanteitse että meriteitse. Autolauttayhteys Paraisilta toimii säännöllisesti ympäri ja ylitys on maksuton. Meillä on 13 huonetta, joten meillä voi myös hyvin majoittua kokouksen ajaksi, jolloin irtiotto arjesta on vieläkin tehokkaampaa.
Voimme järjestää kaikenlaista oheisohjelmaa kuten outdoor aktiviteettejä ja sitten sisätiloihin sopivia aikuiskoulutuksia tai rentoutumiseen liittyviä ryhmätilaisuuksia. Monet ryhmämme eivät kuitenkaan ehdi tehdä muuta kuin pitää kokousta, nauttia keittiömme aterioista ja saunoa perinteisessä saunassamme. Jotkut toivoo myös saunan näköalaterassilla olevan 6 hengen paljun lämmittämistä. Luontoaktiviteetit ovat kuitenkin saaristossa ainutlaatuiset ja kalastaminen tai saaristo venesafari on kyllä monelle herättävä kokemus jonka muistaa kauan. Ravintolamme tarjoaa usein esimerkiksi tuoretta kalaa tai herkullisen pippuripihvin nauvon tunnetuilla uusilla perunoilla. Järjestämme siis myös mielellämme itse saaristoretkiä, ammattimaisia elämän valmennuksia, hyvinvointi päiviä sekä energia hoitoja kuten Reiki.

KOKOUSTAILAT:
Tarjoamme yhteensä 3 erilaista kokoustilaa. Sali 1, joka on nykyaikaisesti varustettu vanhahtava kokoustila uudistetussa kivinavettassa. Kokoustila sali 2 näkyy viereisessä kuvassa ja on tilava ja isoimmille seurueille sopiva ja upeasti sisustettu laadukas kivinaven päätytila Hotel Stallbackenissa. Kolmas sopii noin 10 henkilölle ja se sijaitsee entisessä Pehtorin asunnossa ja kutsumme sitä tämän takia Pehtoriksi. Tällä kokous toteutuu omassa punaisessa puutalossa, jonka edessä on vanha omenapuutarha.

Sali 1: On lukittava tunnelmallinen saaristo kokoustila, joka sopii hyvin max. 24 henkilölle. Huone voidaan hyvin varata useammaksi kokouspäiväksi.

Sali 2: On Stallbackenin isompi kokoustila, joka toimii hyvin sekä 25 - 76 hengen kokoustilana että kokous ravintolana. Pöydät luokka muodossa mahdollistavat tehokasta istumatilaa maximissaan 54 hengen saaristokokoukselle.
Stallbackenin molemmat kivinavetta kokoustilat voidaan myös yhdistää avaamalla lukittavaa liukuovea salien välissä. Näin muodostuu esimerkiksi kokoustila noin 95 hengen seminaariryhmälle.

KOKOUS PEHTORIN TALOSSA:

Entinen Viljavarasto ja sittemmin Pehtorin asunto( Grännäs B&B-talo)
: Valmistui myös rennommaksi Nauvo kokoustilaksi v. 2001. Taloa on myös usein vuokrattu kokonaisuudessaan, joka sitten mahdollistaa vielä enemmän yksityisyyttä neuvottelutilassa. Silloin ovat myös majoitus, oleskelutila ja kokoustila kaikki samassa viihtyisässä punaisessa omenapuutarha ympäröivässä mummotalossa. Muutamme tarvittaessa helposti talon isointa huonetta viihtyisäksi kokoustilaksi tai oleskeluhuoneeksi, jolloin jopa noin 10 - 14 hengen ryhmällänne on vieläkin enemmän rauhaa tehdä teille tärkeätä kokoustyötä. 

2-3 PÄIVÄN KOKOUKSET:

Useampia päiviä kestävien kokouksien majoitukset järjestämme mukavasti Hotellissa tai mahdollisesti myös entisessä Pehtorin vanhassa asunnossa. Voimme näin tarjota 13 kpl mukavasti sisustettua 1 - 4 hengen huonetta. Talot ovat noin 50 m toisistaan, joten käynti huoneisiin onnistuu kahvitauoillakin sujuvasti. 

TARJOILLU-lähiruoka
Ammattimaisesti varustetussa keittiössämme voimme itse valmistaa kaikki aamupalat, lounaat, päivälliset, kahvit ja kahvileivät. Kalat, täytekakut, kahvileivät, vihannekset ja aamupalasämpylät ovat melkein kaikki nauvossa hankittuja tai meillä paikallisesti leivottuja tuotteita. Jos haluat, niin voimme suunnitella kokonaispaketin, joka sisältää majoituksen, oheisohjelman ja ruokaillun. Olemme auki ympäri vuoden, paitsi  24.-25.12., jolloin olemme suljettu.

OHEISOHJELMAA
Järjsetämme, kokouksenne yhteydessä, mielellämme myös erilaisia ulkoiluohjelmia kuten esimerkiksi veneretki, tiimi kisan, elämän valmennus tai perinteellisen saunaillan ilta-aurinkoisella terassipaljulla.
Storgårdin pihalla voi myös järjestää leikkimielinen piha-golf kilpailu, hauska tikanheitto-kisa, petanki kisa tai mini billiardi turnaus. Lisää näistä mahdollisuuksista voitte lukea "ohjelmapalvelut" ja "paketit" sivulta. Tarjoamme juhlapalveluita, ravintolapalveluita ja majoitusta yksityisille tai ryhmille.

PYYDÄ MIELELLÄÄN KILPAILUKYKYINEN TARJOUS
S-postilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Lähetä kysely- lomakkeella sivun oikealla puolella tai soittamalla 040-7651930 tai 040-4866822 numeroihin saat parhaiten yhteyden meidän ryhmämyyntiin.


Hääjuhla Nauvo

Toivotteko Hääjuhla luonnonkauniissa Nauvossa ? Viihtyisää saaristo Hotelli Stallbacken Nauvossa sopii mainiosta myös hääjuhliin, jos noin 100 ruokailupaikka riittää. 

Hääjuhla NauvoNauvo hääjuhlatila Grännäs Storgårdin hyvin hoidetussa vanhahtavassa saaristolaisympäristössä on teille sopiva valinta jos arvostatte yksityisen, luonnanläheisen ja romanttisen saaristo tunnelman ilman ulkopuolisia seurueita.
Hääjuhla vietetään pääasiassa Hotelli Stallbackenissa ja sen kiehtovalla pihalla ja kattaus voisi esimerkiksi olla viereisen kuvan mukainen. Kaasot ja vanhemmat voivat, hääpäivän aamupäivällä myös osallistua hääjuhla kattaukseen ja koristeluihin. Kaikenlaisia laadukkaita hääjuhla kukkia ja valmiita kukkakimppuja voi tilata Paraisten keskustan Interflora kukkakaupasta ennakkoon ja esimerkiksi noutaa Nauvo matkallaan.

Vihkimis seremonia voidaan suorittaa meillä Hotelli Stallbackenin ison salin korokkeella, nurmikolla, rannassa, luontopolun näköala kalliolla tai jossain kauniissa puutarhassamme.

Kirkkovihkiminen voidaan järjestää vanhassa ja tunnelmallisessa Nauvon harmaakivi kirkkossa, joka sijaitsee 4 km päässä. Myös Korppoon ja Paraisten historialliset ja vanhat Harmaakivi kirkot ovat noin 30 minuutin ajomatkan päässä.

Ruokailu voidaan järjestää joko nouopöydällä, jolloin emme tarvitse niin paljon tarjoilioita tai sitten pöytiin tarjoillu tyylillä, joka taas saattaa esimerkiksi olla joillekin senioreille miellekkäämpi vaihtoehto. Saaristo pöytä on ollut yleinen valinta, jolloin nautitaan maukkaita tuoreita lähiruokia mahdollisimman paljon. Hääkakun, kauneushoito henkilön ja valokuvaajan voi kätevästi tilata meidän kautta.

juhlapalvelut2Hääjuhla vieraanne voimme majoittaa Hotelli Stallbackenissa ja viereisessä Pehtorin talossa sekä tarvittaessa vielä lähellä olevissa muissa hotelleissa ja/tai majataloissa. Meillä on 13 omaa tilaavaa huonetta, joihin mahtuu tarvittaessa 1-3 lisävuodetta. Maximissaan 42 vuodepaikkaa tarjoamme omasta takaa ja loput järjestämme mielellään kumppaneidemme hotelleissa noin 4 km päässä. Syöttöliikenne Hotellien välillä sujuu Nauvossa mainiosti erikokoisilla takseilla tai tarvittaessa meidän henkilöautoilla.

Ole mielellään yhteydessä niin ideoidaan yhdessä teille sopivan hääjuhlan. Teemme sitten kirjallisen hääjuhla tarjouksen, jonka voimme sitten yhdessä ajan kanssa työstää valmiiksi. Sitten kannattaa ehdottomasti tulla paikan päälle katsomaan mitä kaikkea mahdollisuukisa ja puitteita Nauvo hääjuhlatila Grännäs käytännössä tarjoaa!
 
TARJOUSPYYNTÖ vaihtoehtoisesti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen."Lähetä Kysely" lomakkeella, p. 040-7651930 tai 040-4866822.

Napsauttamalla sinisiä sanoja, saatte lisätietoa myös kokouspalveluistamme, ravintolastamme tai majoitus vaihtoehdoistamme.

Ravintola Stallbacken

ravintola-nauvoSAARISTO RAVINTOLA STALLBACKEN
Ravintola Stallbacken on luonnonläheinen laaturavintola, jossa teemme itse raakaaineista teille herkullisia lähiruoka-, kala ja liha aterioita. A' la carte Ravintola Stallbacken Nauvo toimii Hotelli Stallbackenissa 800 metriä Saariston Rengastiestä. Tarjoamme useita juomia kuten esimerkiksi viinejä, suomalaisia olutmerkkejä sekä alkoholittomia vaihtoehtoja. Jokaiseen ateriaan tarjoamme myös juuri sopivan viinivaihtoehdon. 
Ravintolassa on myös tunnelmallinen takka, jonka voimme sytyttää ruokailun yhteydessä tai saunavuoron päätteeksi.

KESÄ 2017 RAVINTOLA OHJELMAMME:
KORPO SEA JAZZ 28.7. kl 18.00 meillä järjestetään Sea Jazz gospel konsertti, jossa esintyvät vokalisti Nina Mya, Pope Puolitaival( sax) ja Henry Mäntylä( pno).

STAND UP CLUB STALLBACKEN DEN  KL __ Komikern Anders Helenius & Co har LOVAT ATT DET BLIR BÅDE SMÅFRÄCKT OCH ROLIGT. INTRÄDE: __,- OCH BUFFET MED KAFFE: 15,-. Förhandsanmälningar kan göras per Email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. eller mobil till 040-4866822. Om maten meddelar vi också här lite senare. TERVETULOA VÄLKOMNA!oiva-raportti 
AUKIOLO:
Ravintolamme on päivittäin auki klo 17 - 22 ( su 18 - 21). Viimeiset tilaukset vastaanotetaan vielä tunti ennen sulkemista. 

Toimimme myös tilausravintolana ympäri vuoden. Ryhmätarjouksia voitte mielellään pyytää lähetä kysely -lomakkeella, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., tai 040-4866822.

Ravintolassa, lähellä Saariston rengastie, on A-oikeudet.

SIJAINTI
Turku-Helsinki moottoritieltä käännytään, noin 5km Turusta, Korpooseen päin. Ajetaan Saariston Rengastie noin 50 km, aina kunnes saavutaan Högsarin tiehaaraan. Se tulee heti 3 km Nauvon keskuksesta Korpooseen päin.
Perille tullaan Högsarintietä ja Ingeborg Granqvistin istuttaman vanhan Tammikujan läpi, jonka jälkeen käännytään vasemmalle Grännäsintielle( Homestead ei ole meidän paikka!). Sitten vielä 150 m kunnes näette Kiehtovan vanhan kivinavetan vasemmalla puolella. Vastaanottomme on navetan toisella puolella.


ISOLLE RYHMÄLLE:
Ravintolan tasokkaassa suuressa salissa on noin 102 istuma paikkaa. Sisältäen myös 20 henkilön kabinetti. Kabinettissa voi tietenkin istua myös omassa rauhassa liukuovemme ansiosta. 
Kun kesäsäät sallivat, niin voi myös viettää ravintolailta ulkona Ravintola Stallbackenin eteläisellä terassilla

Ravintolan tilat voidaan järjestää myös sopiviksi pienimuotoisille konserteille, teatteriesityksille ja muille esiintymisille. Ravintolan yhteydessä on myös pieni baari ja luonnonläheinen avoin terassi avaralla saaristotila ympäristöllä.

VENEELLÄ RAVINTOLAAN
Veneilijät voivat rantautua meidän laituriin, joka sijaitsee Bredvikenin pohjassa lounaisella puolella lähellä högsarin tietä. Puukaijullamme on ainakin 1,6 m syvää, joten ainakin mottoriveneet pääsevät hyvin laiturille asti. Kysy pöytävarauksen yhteydessä mielellään lähempiä ajoohjeita. 

Stallbackenin terassille voi myös tulla vaan lasilliselle tai esimerkiksi kahville.

YHTEYSTIEDOT:
Ottakaa ystävällisesti yhteyttä, niin teemme teille kirjallisen ehdotuksen! Lähetä kysely-lomakkeella, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 040-4866822. Osoite on Grännäsvägen 14, Nauvo tai Parainen.

Lue myös lisää kokoustiloista, juhlapalveluista tai majoitus mahdollisuuksista.

Ruokalista
Menu 2016 1HUOM: Alle 8 vuotta täyttäneiden lapsiannokset tarjoamme 50% edullisemmin!