Hotel Stallbacken

stallbacken_bildMAJOITUS HOTEL STALLBACKENISSA 
Hotelli Stallbacken, joka on auki ympäri vuoden, on monesta syystä kiehtova majoituspaikka tai lomakohde vaihtohto Nauvon pääsaarella. Tarjoamme teille laadukkaita kokous- ravintola- ja hääjuhlatila palveluita. Tarjoamme myös pelkkä hääyö majoitus hääparille tai juhlavieraille. Järjestämme tämän lisäksi myös vene- ja melontaretkiä. Tarjoamme lopuksi vielä eri ohjelmia kuten esimerkiksi wellnesspäiviä, pihapelejä tai elämänvalmennuksia. 

HOTELLI HUONEET
Saariston rengastien varrella ja Nauvossa sijaitsevassa tyylikkäästi sisustetussa saaristohotellissa on seitsemän tasokasta kahden hengen Hotelli huonetta joissa on kaikki majoitus mukavuudet. Joissakin hotelli huoneissa on viehettävät kattoikkunat. Huoneissa on aina 2 mukavaa 90 cm leveää sänkyä. Jos enemmän kuin 2 huoneasukasta niin sijoitammen sinne pyynnöstä myös 90 tai 80 cm leveitä Hotelli lisävuoteita. Rauhalllinen ja kiehtova ympäristömme takaavat hyvän yöunen ja mukavaa yhdessäoloa.
Kaikissa hotelli huoneissa on lisäksi, ilmastointi, wc, suihku tila, vesikeitin, kahvikupit, hiustenkuivaaja, LCD-TV ja langaton ilmainen internetyhteys. Lainaamme myös tarvittaessa silitysraudan ja tason. Mikäli tarvitsette enemmän huoneita kun 7, niin Pehtorintalossamme on vielä 6 huonetta lisää. Voimme siten tarjota ryhmille majoitus yhteensä 13 mukavassa 2-4 hengen huoneissa. Kaikkiin huoneisiin saamme myös yhteensä mahtumaan noin 17 lisävuodetta, jolloin maximi vuodemäärä on noin 43.Grännäsin luonto on kaunis ja monella tavalla kiehtova sekä aurinko paistaa Nauvoss huomattavasti useammin kuin mantereen puolella. Nagu Weather linkin kautta voitte todeta vallitsevan säätilan online. Kuntienyhdistyksen jälkeen Nauvo kuuluu Paraisten kaupunkiin.

PALVELU KOKONAISUUDET
Tarjoamme siis mielellämme seuraavia palvelupaketteja: Hotelli majoitus Nauvossa,  hääyö paketin, kokoustilat ja hääjuhlapalveluita. Muut yhteystiedot löytyvät vielä tarkemmin sisäisen sinisen linkin avulla.

MAJOITUS JA MUUT VARAUKSET JA KYSELYT 
Huonevarauksia voi helposti tehdä seuraavasti: lähetä kysely lomakkeella oikealla, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  tai soittamalla 040-4866822.

RAVINTOLA STALLBACKEN NAUVO
Tasokas A' la carte Ravintola Stallbacken, jossa paksut kiviseinät on tarvittaessa päivttäin auki. Kysy mielellään huonevarauksenne yhteydessä ruokailu vaihtoehdoista. Tarjoamme maukkaita saariston lähiruokia sekä tuoreita meillä leivottuja leipiä.

SAUNA JA LÄMMINVESITYNNYRI
Sauna keskuksessa on myös, saunatilojen lisäksi, vuonna 2014 valmistunut upea näköalaterassi, johon paistaa sopivasti iltaaurinko. Yksityisiä sauna ja lämminvesitynnyri vuoroja kannattaa kysyä jo majoitus varauksenne yhteydessä, mutta keskellä kesää vuoroja voi vielä tiedustella tuloselvityksen yhteydessä.

HISTORIA
Grännäs Storgårdin päärakennus on vuodelta 1760 ja kivinavetta, johon hotelli Stallbacken on nyt rakennettu, valmistui navetaksi vuonna 1886. Nauvon saaristossa ja historiallisella Grännäs Storgårdin maatilalla on rentouttava ilmapiiri ja kauniit hyvin hoidetut pihapuistot. Kiehtova ympäristö pihallamme koostuu kesäniityistä, vanhoista tilarakennuksista sekä hoidetuista jalopuista.

Nauvo, jossa on erittäin suotuisat sääolosuhteet, on ihanteellinen lomakohde juuri sen takia että täällä aurinko usein paistaa vaikkakin mantereella sataa tai on pilvistä. Siis aurinko, ranta tai outdoor loma saaristossa kannattaa aina, jos haluat nauttia ja rentoutua laadukkaasti.

NAUVO:
Grännäsin niemi on helppo löytää ja on vaan 800 metriä saariston päätieltä Högsariin suuntaan. Yksityinen rantamme Bredvikenissä taas on vain 300 m kävelytai automatkan päässä. Hotelli Stallbackenin keskeisen sijainnin ansiosta meiltä on myös lyhyt matka tutustua seuraaviin kauniiseen saariin: Seili, Korppoo, Nauvon Berghamn, Norrskata, Nötö, Jurmo, Utö, Kökar tai Örö.

Majoitu mielellään mukavasti meillä Hotel Stallbackenilla niin voimme yhdessä suunnitella teille sopivan loman Nauvossa ja sen ympäristössä. Satumainen ympäristö ja kaunis metsämme on saannut kiitosta monelta kaupunkiperheeltä. Nämä kiittävät meitä mm siitä että lapset ovat todella nauttineet luonnonkauniista ympäristöstä ja turvallisesta pihapiiristä.

ETÄISYYDET LÄHIKAUPUNKEIHIN
Hotelli, joka sijaitsee Nauvon pääsaarella, on avoinna ympäri vuoden ja on 4 km Nauvon keskustasta, 50 km Turusta sekä 200 km Tampereelta ja Helsingistä. Lähimmät kaupungit ovat siis Parainen ja Turku.

MUUMIMAAILMAA Naantali ja majoitus Nauvo
Vilkkaasta Nauvo Citystä päsee m/s Östernillä mukavasti lasten kanssa meriteitse autolla Naantalin Muumumaailmaan. Östern kulkee kesällä säännöllisesti Nauvo - Rymättylän Hanka akselilla. Katso http://www.ostern.fi