Hotel Stallbacken

Kokoustila Nauvo Kokoustila Nauvo

Saaristokokous Hotel Stallbackenin kiehtovan ympäristön ympäröimänä on jotain aivan erikoista. Kivinavetan yli metrin kiviseinät antavat myös tasokkaan tunnelman. Lisäksi henkilökunta Stallbackenolla on tarkka palvelun laadun ja sen joustavuuden suhteen. Hotel Stallbacken on auki ympäri vuoden ja yhteydet Nauvon saarelle ovat hyvät sekä maanteitse että meriteitse. Autolauttayhteys Paraisilta toimii säännöllisesti ympäri ja ylitys on maksuton. Meillä on 13 huonetta, joten meillä voi myös hyvin majoittua kokouksen ajaksi, jolloin irtiotto arjesta on vieläkin tehokkaampaa.
Voimme järjestää kaikenlaista oheisohjelmaa kuten outdoor aktiviteettejä ja sitten sisätiloihin sopivia aikuiskoulutuksia tai rentoutumiseen liittyviä ryhmätilaisuuksia. Monet ryhmämme eivät kuitenkaan ehdi tehdä muuta kuin pitää kokousta, nauttia keittiömme aterioista ja saunoa perinteisessä saunassamme. Jotkut toivoo myös saunan näköalaterassilla olevan 6 hengen paljun lämmittämistä. Luontoaktiviteetit ovat kuitenkin saaristossa ainutlaatuiset ja kalastaminen tai saaristo venesafari on kyllä monelle herättävä kokemus jonka muistaa kauan. Ravintolamme tarjoaa usein esimerkiksi tuoretta kalaa tai herkullisen pippuripihvin nauvon tunnetuilla uusilla perunoilla. Järjestämme siis myös mielellämme itse saaristoretkiä, ammattimaisia elämän valmennuksia, hyvinvointi päiviä sekä energia hoitoja kuten Reiki.

KOKOUSTAILAT:
Tarjoamme yhteensä 3 erilaista kokoustilaa. Sali 1, joka on nykyaikaisesti varustettu vanhahtava kokoustila uudistetussa kivinavettassa. Kokoustila sali 2 näkyy viereisessä kuvassa ja on tilava ja isoimmille seurueille sopiva ja upeasti sisustettu laadukas kivinaven päätytila Hotel Stallbackenissa. Kolmas sopii noin 10 henkilölle ja se sijaitsee entisessä Pehtorin asunnossa ja kutsumme sitä tämän takia Pehtoriksi. Tällä kokous toteutuu omassa punaisessa puutalossa, jonka edessä on vanha omenapuutarha.

Sali 1: On lukittava tunnelmallinen saaristo kokoustila, joka sopii hyvin max. 24 henkilölle. Huone voidaan hyvin varata useammaksi kokouspäiväksi.

Sali 2: On Stallbackenin isompi kokoustila, joka toimii hyvin sekä 25 - 76 hengen kokoustilana että kokous ravintolana. Pöydät luokka muodossa mahdollistavat tehokasta istumatilaa maximissaan 54 hengen saaristokokoukselle.
Stallbackenin molemmat kivinavetta kokoustilat voidaan myös yhdistää avaamalla lukittavaa liukuovea salien välissä. Näin muodostuu esimerkiksi kokoustila noin 95 hengen seminaariryhmälle.

KOKOUS PEHTORIN TALOSSA:

Entinen Viljavarasto ja sittemmin Pehtorin asunto( Grännäs B&B-talo)
: Valmistui myös rennommaksi Nauvo kokoustilaksi v. 2001. Taloa on myös usein vuokrattu kokonaisuudessaan, joka sitten mahdollistaa vielä enemmän yksityisyyttä neuvottelutilassa. Silloin ovat myös majoitus, oleskelutila ja kokoustila kaikki samassa viihtyisässä punaisessa omenapuutarha ympäröivässä mummotalossa. Muutamme tarvittaessa helposti talon isointa huonetta viihtyisäksi kokoustilaksi tai oleskeluhuoneeksi, jolloin jopa noin 10 - 14 hengen ryhmällänne on vieläkin enemmän rauhaa tehdä teille tärkeätä kokoustyötä. 

2-3 PÄIVÄN KOKOUKSET:

Useampia päiviä kestävien kokouksien majoitukset järjestämme mukavasti Hotellissa tai mahdollisesti myös entisessä Pehtorin vanhassa asunnossa. Voimme näin tarjota 13 kpl mukavasti sisustettua 1 - 4 hengen huonetta. Talot ovat noin 50 m toisistaan, joten käynti huoneisiin onnistuu kahvitauoillakin sujuvasti. 

TARJOILLU-lähiruoka
Ammattimaisesti varustetussa keittiössämme voimme itse valmistaa kaikki aamupalat, lounaat, päivälliset, kahvit ja kahvileivät. Kalat, täytekakut, kahvileivät, vihannekset ja aamupalasämpylät ovat melkein kaikki nauvossa hankittuja tai meillä paikallisesti leivottuja tuotteita. Jos haluat, niin voimme suunnitella kokonaispaketin, joka sisältää majoituksen, oheisohjelman ja ruokaillun. Olemme auki ympäri vuoden, paitsi  24.-25.12., jolloin olemme suljettu.

OHEISOHJELMAA
Järjsetämme, kokouksenne yhteydessä, mielellämme myös erilaisia ulkoiluohjelmia kuten esimerkiksi veneretki, tiimi kisan, elämän valmennus tai perinteellisen saunaillan ilta-aurinkoisella terassipaljulla.
Storgårdin pihalla voi myös järjestää leikkimielinen piha-golf kilpailu, hauska tikanheitto-kisa, petanki kisa tai mini billiardi turnaus. Lisää näistä mahdollisuuksista voitte lukea "ohjelmapalvelut" ja "paketit" sivulta. Tarjoamme juhlapalveluita, ravintolapalveluita ja majoitusta yksityisille tai ryhmille.

PYYDÄ MIELELLÄÄN KILPAILUKYKYINEN TARJOUS
S-postilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Lähetä kysely- lomakkeella sivun oikealla puolella tai soittamalla 040-7651930 tai 040-4866822 numeroihin saat parhaiten yhteyden meidän ryhmämyyntiin.