Hotel Stallbacken

Juhlapalvelut NauvoJärjestämme Hotel Stallbackenilla ja Ravintola Stallbackenilla myös paljon erilaisia juhlia, kuten hääjuhlia, perhejuhlia, juhlaillallisia, ryhmälounaita, sukutapaamisia sekä esimerkiksi tykypäiviä.
Juhlapaikka Stallbackenissa on aina hyvä valinta. Kiehtovat, kauniisti kunnostetut vanhat rakennukset, rauhallisuus ja luonnonläheisyys antavat eväät hyvään tunnelmaan sekä lämpimään yhdessäoloon. Kysymyksiä juhlista ja niiden järjestelyistä voitte lähettää meille ympäri vuoden alla lueteltujen kanavien kautta. Vastaamme nopeasti ja ehdotamme ryhmällenne sopivia ohjelmia sekä juhla-aterioita.

Juhlapalvelut ovat tärkeä osa Stallbackenin palveluvalikoimaa ja pyrimmekin aina ylittämään juhlaväen odotukset. Ravintolapalveluiden ja kokouspalveluiden yhteydessä voimme myös majoittaamax 43 henkilöä 1-4 hengen huoneisiin. Suunnittelemme mielellämme yhdessä kanssanne kaikki kahvitukset, ateriat, juomat ja oheisohjelmat ryhmänne toivomuksien mukaisesti. Meillä on erikokoisia lisävuoteita, jotka sopivat kaiken ikäisille ja -kokoisille vieraille. Tarvittaessa järjestämme lisätilaa majoituksen suhteen toisessa Nauvo Hotellissa vain neljän kilometrin päässä.

Lue lisää mahdollisuuksistamme ja tarjonnastamme ohjelmapalvelut sivulta. Täytekakut, valokuvaukset, hanuristi, kitaristi, joulukuusi tai vaikkapa bändi hoituvat myös sujuvasti meidän kauttamme. Hääpalveluista enemmän Hääjuhla Nauvo alasivun alta.

PYYDÄ TARJOUS: Viereisellä "Lähetä kysely" lomakkeella, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.facebookilla, 040-7651930 tai 040-4866822. Facebookissa löydät meidät Hotel Stallbacken nimellä.