Hotel Stallbacken

strand_bildTilalla on aurinkoinen, lapsiystävällinen uimaranta ja laituri. Veden syvyys laiturilla on 1,60 - 1,90 metriä. Etäisyys rannasta hotelliin on noin 300 metriä.
Rannalla on myös soutuvene, tandem kajaakki ja intiaani kanootti, joita voi varustuksineen vuokrata Hotellin vastaanotossa. Buster Magnumilla voimme myös tarjota vesihiihtoa tai renkaalla veneen perässä menemistä.
Siellä sijaitsee myös uimakoppi, jossa voi vaihtaa vaatteita. Kopissa löytyy myös rantaleluja sekä kansituoleja, jotka ovat maksutta vieraamme käytössä!
Rannan laituriin voi kiinnittää moottoriveneen, jos on tulossa syömään tai majoittumaan( 1,60 m matalin syvyys tulomatkalla). Bredvikeniin tulleessa on pysyttävä lahden pohjoisrannan tuntumassa kunnes naapurin punainen vanha venevaja tulee näkyviin lahden vasemmalla puolella. Siitä voi sitten kääntyä vasemmalle ja ohjata suoraan meidän puukajulle joka on 200 m venevajasta oikealle. Laiturimme edessä kelluu punainen poju ja sen takana näkyy punainen hirrestä rakennettu rantavaja. Keskellä lahtea on muutamia kareja, joten karilleajamisesta vältytään parhaiten suunnistamalla näin.