Hotel Stallbacken

Ajankohtaista

STAND UP CLUB NAGU( uppskjuts tyvärr till 2018) den ______ kl 18 om du vill värma upp med stand up buffet och/eller dryck före. Medverkarna är: _________, som har lovat att det blir både småfräckt och roligt. Inträde: __/ person och pizzabit: __/ person. Förhandanmälningar är obligatoriska och vi tar emot anmälningar så långt stolarna räcker( ca 150 stolar).
kontakt: email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., facebook eller mobil 040-4866822. TERVETULOA VÄLKOMNA!

KORPO SEA JAZZ Restaurang konsert fredag den fre 28.7.2015 kl. 18.00. 
Musiker: Nina Mya(voc), Pope Puolitaival(sax) och Henri Mäntylä(pno)
Inträdes-Bilj: 20.-/ pers
Jazzbuffet: 20,-/ pers ( maten meddelas här lite senare)
Beställning: Senast 27.7 KL 12.00 eller så länge vi har platser.VUONNA 2016 JULKAISTUJA 3 UUTTA OHJELMA PAKETTIA:


1)HYVINVOINTIA SAARISTOLAISITTAIN ( ympäri vuoden)

pakettiin kuuluu:

·         2 yötä kahden hengen huoneessa
·         Lähiruoka ja –juoma (kasvisvaihtoehto pyydettäessä)
·         Luonnonkävelyt kauniissa Grännäsissä
·         Ohjattu Reikihoito
·         Perinteinen pihasauna paljulla tai lumikieriskelyllä
Hinta:   € 275,-/hlö


2)MELONTARETKI KAUNIISSA TURUNMAAN SAARISTOSSA( Toukokuu - Lokakuu)


Pakettiin sisältyy:
·         Kaksi yötä kahden hengen huoneessa
·         Kajakki ja varusteet 3 tunniksi
·         Maatila sauna kylpytynnyrillä 2 tunniksi
·         Paikallisista raaka-aineista valmistetut ateriat:
- Kaksi aamiaista
- Kahvi retken aikana
- Kaksi kahden ruokalajin ateriaa
- Alkoholittomat juomat
Hinta:   € 365,- /hlö ( majoitus 2 hengen huoneessa)


3)VENESAFARI TURUNMAAN SAARISTOSSA( Toukokuu - Syyskuu)

Paketti sisältää:

·         Yhden yön kahden hengen huoneessa
·         Moottorivenekuljetuksen ja kipparin
·         Ohjatun luontokävelyn saaressa
·         Ateriat paikallisista raaka-aineista:
- Piknik saaressa
- Kahden ruokalajin illallinen
- Aamiainen

Hinnat:      
Yöpyminen ja ruokailu:   € 160,-/hlö
Ohjattu venesafari:         € 75,-/hlö( jos 4 - 7 hlö ilmoittautunut)


STALLBACKEN SPA

PERINTEINEN SAUNA ja TERASSI-KYLPYTYNNYRI
Perinteisen saunan lauteille mahtuu yhtä aikaa 7 - 8 henkilöä. Saunan terassilla talon itäisellä puolella ja sieltä on oikea mansikkapaikka. Se on niin rauhallinen ja sieltä on hieno näköalaa yli peltojen ja isoäidin tammisen puistokujan läpi. Kylpytynnyri vuokrataan ennakkoon erikseen ja hinnat löytyvät aktiviteetti-hinnastostamme.


KOKOUKSET

Järjestämme sinulle myös erillaisia kokouksia, koulutuksia ja tapaamisia. Voimme omissa tiloissamme majoittaa maximissaan 43 henkilöä 13 tilaavassa 2 hengen huoneissa. Ateriat ja juomat tarjoamme myös toivomustenne mukaisesti joko buffetpöydäsä tai pöytiin tarjoiltuna. Erillasia oheisohjelmia, ulkona tai sisällä, voimme ehdottaa ryhmästa, vuodenajasta ja kelistä riippuen. Pyydä mielellään tarjousta, niin ehdotamme jotain juuri teille sopivaa :). Olemme järjestäneet monelle ryhmälle hauskan pihagolf tai Petanque kisan. Voimme myös järjestää yogaa, mindfullness tai life-coaching tilaisuuksia. Teemme usein majoituksen suhteen yhteistyöta toisten Nauvolaisten hotellien kanssa kun ryhmät ovat vähän isommat - kysy ehdotusta!

Viikonloppu TARJOUS 1.9.-31.5.:
2 hengen hotelli huone, buffetaamiainen sekä 2 aterian illallisen( ilman juomia) hinta: 145,- / yö. 
Lisävuode: 25 ,-/ henk sekä lisä illallinen 25,-/ henk.

Romanttinen viikonloppu( 1.9. - 31.5.): Tässä tarjoamme kahdelle henkilölle 2 hh hotellihuone, buffetaamiainen ja 3-aterian "candlelight dinner" hintaan 170,- / yö ja järjestämme myös juomalistamme mukaisesti kylmä kuohuviinipullo, kukkanippu( omakustannushintaan) ja suklaa konvehteja( kuuluu hintaan) huoneeseen ennen saapumista.

Joulupyhänä ravintolamme ja hotellimme on kiinni ainoastaan 24.-26.12. Muuten voimme, sopimuksen mukaan, tarjota ryhmille( vähintään 8 henk.) lounaan tai päivällisen. Ole mielellään yhteydessä! Majoitus järjestyy myös samassa rakennuksessa tai viereisessä Pehtorintalossa.

Grännäs Historiasta kertova maatila valokuva näyttely:
Taulut ja työvälineet ovat jo seinällä( Stallbackenen 2. kerroksessa). Hotel Stallbacken ja Grännäs B&B vieraillemme tämä on ilmainen.

stallbacken_eden_finalist_2010HOTEL STALLBACKEN EDEN-FINALISTI
Talvella 2010 osallistuimme nimellä Suurenmoinen Saaristomme nimellä neljän muun saaristolaisyrittäjän kanssa EDEN 2010 (Exclusive Destination of ExcelleNce) matkailukohde-kilpailuun. Tulos oli hyvä,  pääsimme mukaan finaaliin EDEN-kilpailussa. Kaiken lisäksi Matkailutoimittajien Kilta valitsi ryhmämme suomen kiinnostavammaksi vesistö- matkailukohteeksi, jolla on parhaimmat mahdollisuudet kehittyä suomen johtavaksi  turismikohteeksi myös kansainvälisestä näkökulmasta katsottuna.

LAATUTONNI 2015
Omistajana kävin 4 päivän laatusertifikaatti kurssilla syksyllä 2015. Saimme sitten vuodenvaihteen tienoilla Q1000 sertifikaatin, joka takaa sen että seuraamme tarkaan laatuamme ja pyrimme aina vaan saavuttamaan parempia avain lukuja palvelumme laadusta.
stallbacken_eden_aquatic_2010