Hotel Stallbacken

bnb

BED & BREAKFAST MAJATALO
Grännäs B&B toimii Storgårdin tilan entisen pehtorin asunnossa. Pehtorintalo rakennettiin alunperin 1940-luvulla siirretystä viljamakasiinista, joka sijaitsi vielä 1900-luvun alussa vanhan tuulimyllyn vieressä päärakennuksen pihapiirissä.
Tämä majoitusvaihtoehto sopii hyvin esimerkiksi romanttiselle viikonlopulle tai mukavalle kalastusreissulle. Olet hetken poissa arjen töistä ja huolista. Rentoutumisen jälkeen on hyvä taas jatkaa työntekoa tai opiskelua. Majatalo sijaitsee keskellä Nauvon pääsaarta ja Nauvon kirkonkylä on vaan neljä kilometrin päässä, Pärnäsiin 10 ja Turkuun on matkaa noin 50 km. Ennakkovarauksella tarjoamme ympäri vuoden myös päivällistä kaikille majoitusvieraille tai ryhmille. Tuloselvitys on Kivinavetan entisessä avi-siilossa. Vieraamme pyynnöstä toivoisimme että olet hiljaa klo 22 ja 7 välisenä aikana.

OTA YHTEYS
Varaus kysely -lomakkeella oikealla, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soita 040-4866822 (myös viestillä).

SIJAINTI NAUVO
Turku-Helsinki moottoritietä Turusta noin viisi kilometriä ja käännytään Korppoon suuntaan. Ajetaan Saariston Rengastietä noin 50 km, kunnes saavutaan Högsarin tiehaaraan. Se sijaitsee kolmen kilometrin päässä Nauvon keskuksesta Korppooseen päin. Perille pääsee Högsarintietä ja Ingeborg Granqvistin istuttaman vanhan Tammikujan kautta, jonka jälkeen käännytään vasemmalle Grännäsintielle (Homestead ei ole meidän paikka!). 150 m jälkeen näette Kiehtovan vanhan kivinavetan vasemmalla puolella. Vastaanottomme on navetan toisella puolella.


LOMAPAIKKA NAUVO
Kaunis omenapuutarha, aurinkoisempi Nauvo, perinteinen maalaissauna, hyvä yksityinen uimaranta ja luontopolku takaavat että saat olla rauhassa ja rentoutua sekä nauttia luonnosta että vapaapäivistäsi! Nauvossa paistaa usein aurinko vaikka säätiedotuksissa luvataan jotain muuta! Katso Nagu Weather sivustoa googlen kautta.

PEHTORINTALON HUONEJAKO
Pehtorintalossa on kuusi yksilöllisesti sisustettua kahden hengen huonetta, TV-huone, pieni keittiö sekä kolme erillistä wc:tä ja suihkuhuonetta. Taloa ympäröivässä omenapuutarhassa vieraamme voivat rentoutua ja viettää lämpimiä päiviä.  

VUOKRAA KOKO TALO:
Voit myös varata koko talon ja viettää mukavia aurinkoisia päiviä saaristossa vähän isommassa seurassa tai pitää yksityisemmän laadukkaan kokouksen 4-10 hengen ryhmälle. Otathan yhteyttä ajoissa, niin voimme tehdä koko taloa koskevan tarjouksen. Kysy myös mahdollisuutta perhehuoneseen. Isoin huone voidaan myös tarvittaessa helposti muuttaa ruokailu-, seurustelu- tai neuvottelutilaksi. Silloin siihen saadaan myös mukavasti mahtumaan noin 10 hengen ruoka- tai neuvottelupöytä.

RAVINTOLA
Halutessasi voit myös tulla kahville, lasilliselle tai ruokailemaan Ravintola Stallbackeniin vain 50 metrin päässä

SAUNA
Perinteinen remontoitu puulämmitteinen vanha sauna miellyttävine löylyineen ja mukavine terassipalveluineen on vain 20 metriä Pehtorintalon viihtyisästä kuistipenkistä. Hotellin yksityiseen uimarantaan on matkaan myös vain 300 metriä. Rantaan pääsee joko veneellä, kävellen sekä myös autolla. Saunaterassilla on mukavaa grillata makkaraa, loikoilla iltapäiväauringossa tai vain laskeutua mukavan lämpimään kylpytynnyriin. Jotkut hakevat sieltä myös rauhallisen ja varjoisen lepopaikan aamupäivällä ennen kuin aurinko paistaa suoraan sinne ja illan saunavuorot alkavat.

bb_bildbb_bild_extra1bb_bild_extra2bb_bild_extra3bb_bild_extra4

Hinnasto

  1.1.-31.5.&1.9.-
31.12.2017
1.6. - 31.8.2017
1 HH            85,00       100,00
2 HH            100,00       110,00
Lisävuode            25,00        25,00
Lapset alle 2 v. veloituksetta veloituksetta

Hintaan sisältyy "buffet-aamiainen á la Stallbacken". 
Puolihoito talvisesonkina varataan jo huonevarauksen yhteydessä: 30,00/aikuinen ja 15,00/ 2-7 vuotias. Kesällä varattavissa vielä tuloselvityksen yhteydessä.
Perinteinen sauna: 10,-/henk. min. 25,-/tunti ( kausi 1, varattava viim klo 10)
Lämminvesitynnyri: 10,-/ henk./tunti ja minimi 25,-/tunti ( varattava viim. klo 10)


Koko talo, sis. kuusi makuuhuonetta ja
 kokouspaketit, tarjoukset aina kyselyiden mukaan. Isoin huone on helposti muutettavissa noin 10 - 16 hengen kokous-, illanvietto tai ruokailutilaksi. 

Hinnat ovat voimassa v. 2017 ja sisältävät ALV:n. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.
GRÄNNÄS B&B tai Pehtorintalo on käytettävissänne ympäri vuoden, mutta 1.1. - 31.3. vuokraamme vain koko taloa tai yksittäisiä huoneita pidemmälle ajalle. 

Peruutusehdot kesäsesongin aikaan: Ilman maksua viimeistään kaksi päivää (klo 12) ennen tulopäivää. Tämän jälkeen perimme 50% huoneen hinnasta. Peruutuksista, jotka on ilmoitettu myöhemmin kuin yhtä päivää (klo 12 jälkeen) ennen saapumista, joudumme veloittamaan 100% huoneen hinnasta. Äkillisissä sairastapauksissa meille voi lähettää lääkärintodistuksen scannattuna s-posti liitteenä tai postitse.

mastercardvisa-electronvisa