Hotel Stallbacken

stallbacken_bildMAJOITUS HOTEL STALLBACKENISSA 
Hotelli Stallbacken on auki ympäri vuoden ja on monesta syystä kiehtova majoituspaikka tai esimerkiksi mukava vaihtoehto lomakohteeksi Nauvon pääsaarella. Tarjoamme teille laadukkaita kokous-, ravintola- ja hääjuhlatila palveluita. Tarjoamme myös hääyömajoitusta hääparille sekä juhlavieraille. Järjestämme tämän lisäksi myös vene- sekä melontaretkiä. Tarjontaamme kuuluu lisäksi vielä erityyppisiä ohjelmia kuten esimerkiksi wellnesspäiviä, pihapelejä tai elämänvalmennuksia. 

HOTELLIHUONEET
Saariston rengastien varrella, Nauvossa sijaitsevassa tyylikkäästi sisustetussa saaristohotellissa on seitsemän tasokasta kahden hengen hotellihuonetta, joissa on kaikki majoitusmukavuudet. Joissakin hotellihuoneissamme on myös viehettävät kattoikkunat. Huoneissa on aina kaksi mukavaa 90 cm leveää sänkyä. Jos tulee enemmän kuin kaksi henkilöä huonetta kohden, voimme pyydettäessä sijoittaa sinne myös 90 tai 80 cm leveitä hotellilisävuoteita. Rauhalllinen ja kiehtova ympäristömme takaavat hyvät yöunet sekä mukavaa yhdessäoloa.
Kaikissa hotellihuoneissa on lisäksi ilmastointi, wc, suihkutila, vedenkeitin, kahvikupit, hiustenkuivaaja, LCD-TV ja ilmainen langaton internetyhteys. Lainaamme myös tarvittaessa silitysraudan ja -tason. Mikäli tarvitsette enemmän kuin seitsemän huonetta, niin Pehtorintalossamme on vielä kuusi huonetta lisää. Eli voimme tarjota ryhmille majoitusta yhteensä 13 mukavassa 2-4 hengen huoneissa. Kaikkiin huoneisiin saamme myös mahtumaan yhteensä noin 17 lisävuodetta, jolloin vuodemäärä on kokonaisuudessaan noin 43. Grännäsin luonto on monipuolinen sekä kaunis ja monella tavalla kiehtova. Myös aurinko paistaa Nauvossa huomattavasti useammin kuin mantereen puolella. Nagu Weather linkin kautta voi käydä tarkistamassa vallitsevan säätilan online. Kuntienyhdistyksen jälkeen Nauvo kuuluu Paraisten kaupunkiin.

PALVELUKOKONAISUUDET
Tarjoamme mielellämme seuraavanlaisia palvelupaketteja: Hotellimajoitusta Nauvossa, hääjuhlapalveluita tai hääyöpaketteja sekä kokoustiloja. Muut yhteystiedot löydät tarkemmin sinisen linkin avulla.

MAJOITUS JA MUUT VARAUKSET JA KYSELYT 
Huonevarauksia voi helposti tehdä seuraavasti: lähetä kysely lomakkeella, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  tai soittamalla 040-4866822.

RAVINTOLA STALLBACKEN NAUVO
Tasokas A' la carte Ravintola Stallbacken, jonka paksut, vanhat kiviseinät luovat uniikin tunnelman, on tarvittaessa päivttäin auki. Kannattaa kysyä huonevarauksen yhteydessä ruokailuvaihtoehdoista. Tarjoamme maukkaita saariston lähiruokia sekä tuoreita meillä leivottuja leipiä.

SAUNA JA LÄMMINVESITYNNYRI
Saunakeskuksessa on myös, saunatilojen lisäksi, vuonna 2014 valmistunut upea näköalaterassi, johon paistaa sopivasti ilta-aurinko. Yksityisiä sauna ja lämminvesitynnyri vuoroja kannattaa kysyä jo majoitusvarauksenne yhteydessä, mutta keskellä kesää vuoroja voi vielä tiedustella tuloselvityksen yhteydessä.

HISTORIA
Grännäs Storgårdin päärakennus on vuodelta 1760, ja kivinavetta, johon hotelli Stallbacken on nyt rakennettu, valmistui navetaksi vuonna 1886. Nauvon saaristossa ja historiallisella Grännäs Storgårdin maatilalla on rentouttava ilmapiiri ja kauniit hyvin hoidetut pihapuistot. Kiehtova ympäristö pihallamme koostuu kesäniityistä, vanhoista tilarakennuksista sekä hoidetuista jalopuista.

Nauvo, jossa on erittäin suotuisat sääolosuhteet, on ihanteellinen lomakohde juuri sen takia että täällä aurinko usein paistaa vaikkakin mantereella sataa tai on pilvistä. Siis aurinko, ranta tai outdoor loma saaristossa kannattaa aina, jos haluat nauttia ja rentoutua laadukkaasti.

NAUVO:
Grännäsin niemi on helppo löytää ja on vaan 800 metriä saariston päätieltä Högsariin suuntaan. Yksityinen rantamme Bredvikenissä sijaitsee vain 300 metrin kävely- tai automatkan päässä. Hotelli Stallbackenin keskeisen sijainnin ansiosta meiltä on myös lyhyt matka tutustua seuraaviin kauniiseen saariin: Seili, Korppoo, Nauvon Berghamn, Norrskata, Nötö, Jurmo, Utö, Kökar tai Örö.

Majoitu mukavasti meillä Hotel Stallbackenilla niin voimme yhdessä suunnitella teille sopivan loman Nauvossa sekä sen ympäristössä. Satumainen ympäristö ja kaunis metsämme ovat saanneet kiitosta monelta kaupunkiperheeltä. Kiitokset ovat saaneet alkunsa mm. siitä että lapset ovat todella saaneet nauttia luonnonkauniista ympäristöstä ja turvallisesta pihapiiristä.

ETÄISYYDET LÄHIKAUPUNKEIHIN
Hotelli, joka sijaitsee Nauvon pääsaarella, on avoinna ympäri vuoden ja on neljän kilometrin päässä Nauvon keskustasta, 50 km Turusta sekä 200 km Tampereelta ja Helsingistä. Lähimmät kaupungit ovat siis Parainen ja Turku.

MUUMIMAAILMAA Naantali ja majoitus Nauvo
Vilkkaasta Nauvo Citystä päsee m/s Östernillä mukavasti lasten kanssa meriteitse autolla Naantalin Muumimaailmaan. Östern kulkee kesällä säännöllisesti Nauvo - Rymättylän Hanka akselilla. Katso http://www.ostern.fi

Hinnasto

Huonehintoihin sisältyy ”Buffet aamiainen á la Stallbacken”

  1.1.-31.5.&1.9.-
31.12.2017
1.6.-31.8.2017
1 HH € 90,00 / vrk € 110,00 / vrk
2 HH € 110,00 / vrk € 145,00 / vrk
Lisävuode   30,00 / vrk € 30,00 / vrk
Lapset alle 2 v. veloituksetta veloituksetta veloituksetta


Puolihoito
varattavissa vielä tuloselvityksen yhteydessä kesällä, sekä huonevarauksen yhteydessä talvikaudella.
Hinta: 30,-/ aikuinen ja 15,-/ 2-7 vuotias (sis. kahden ruokalajin päivällisen). Syödä voi kesällä myös ilman ennakkovarausta.
Perinteinen sauna: 10,-/ henk/h minimi 25,-/h (varattava viim. klo 10)
Lämminvesitynnyri: 10,-/henk/h minimi 30,-/h (varattava viim. klo 10). Jos saunan yhteydessä, niin 90 min pitkät vuorot!

Hääjuhlat, Juhlat, ryhmä-ateriat, ryhmätapahtumat ja kokouspaketit tarjotaan kirjallisesti tiedustelujen pohjalta.

Hinnat ovat voimassa vuoden 2017 loppun asti ja sisältävät ALV:n. Pidätämme kuitenkin oikeuden hinnanmuutoksiin vuoden aikana.
HUOM: Hotel Stallbacken on auki ympäri vuoden. Ainoastaan Joulukuun 23. - 24.12. olemme tilapäisesti suljettu.

Peruutusehdot kesäsesonki: Ilman peruutusmaksua viimeistään kolme päivää (klo 12) ennen tulopäivää. Tämän jälkeen perimme 50% huoneen hinnasta. Peruutuksista jotka on lähetetty myöhemmin kuin yksi päivä (klo 12 jälkeen) ennen saapumista, veloitamme 100% huoneen hinnasta. Äkillisissä sairastapauksissa voi lähettää lääkärintodistuksen e-mail liitteenä tai postitse, jolloin emme veloita peruutuksesta mitään.

mastercardvisa-electronvisa