Hotel Stallbacken

stallbacken_bildMAJOITUS HOTEL STALLBACKENISSA 
Hotelli Stallbacken on auki ympäri vuoden ja on monesta eri syystä kiehtova majoituspaikka tai mukava lomakohde Nauvon pääsaarella. Haluamme tarjota teille laadukkaita kokous-, ravintola- ja hääjuhlatiloja sekä joustavia palveluita.

Tarjoamme myös hääyömajoitusta hääparille sekä juhlavieraille.

Järjestämme tämän lisäksi myös pyörä, vene- sekä melontaretkiä. Tarjontaamme kuuluu lisäksi vielä erityyppisiä ohjelmia kuten esimerkiksi wellnesspäiviä, pihapelejä tai elämänvalmennuksia. 

 

HOTELLIHUONEET
Saariston rengastien varrella, Nauvossa sijaitsevassa tyylikkäästi sisustetussa saaristohotellissa on seitsemän tasokasta kahden hengen hotellihuonetta, joissa on kaikki majoitusmukavuudet. Joissakin hotellihuoneissamme on myös viehettävät kattoikkunat. Huoneissa on aina kaksi mukavaa 90 cm leveää sänkyä. Jos tulee enemmän kuin kaksi henkilöä huonetta kohden, voimme pyydettäessä sijoittaa sinne myös 90 tai 80 cm leveitä hotellilisävuoteita. Rauhalllinen ja kiehtova ympäristömme takaavat hyvät yöunet sekä rentouttavaa vapaa päivänviettoa.
Kaikissa hotellihuoneissa on lisäksi kevyt ilmastointi, wc, suihkutila, vedenkeitin, kahvikupit, hiustenkuivaaja, LCD-TV ja ilmainen langaton internetyhteys. Lainaamme myös tarvittaessa silitysraudan ja -tason. Mikäli tarvitsette enemmän kuin seitsemän huonetta, niin vieteisessä Pehtorintalossamme on vielä kuusi huonetta lisää. Eli voimme tarjota ryhmille majoitusta yhteensä 13 mukavassa 2-4 hengen huoneissa. Kaikkiin huoneisiin saamme myös mahtumaan yhteensä noin 17 lisävuodetta, jolloin vuodemäärä on kokonaisuudessaan noin 43. Grännäsin luonto on alkuperäinen ja monipuolinen sekä kaunis ja monella tavalla. Myös aurinko paistaa Nauvossa huomattavasti useammin kuin mantereen puolella, mutta säätiedukset eivät sitä kesällä aina valitettavasti kerro. 

PALVELUKOKONAISUUDET
Tarjoamme mielellämme seuraavanlaisia palvelupaketteja: Hotellimajoitusta Nauvossa, hääjuhlapalveluita tai hääyöpaketteja, romanttisia viikonloppuja sekä kokoustiloja. 

MAJOITUS, MUUT VARAUKSET JA KYSELYT 
Huonevarauksia voi helposti tehdä seuraavasti: lähetä kysely lomakkeella, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  tai soittamalla 040-4866822.

RAVINTOLA STALLBACKEN NAUVO
Tasokas A' la carte Ravintola Stallbacken, jonka paksut, vanhat kiviseinät luovat uniikin tunnelman, on tarvittaessa päivttäin auki. Kannattaa kysyä huonevarauksen yhteydessä ruokailuvaihtoehdoista. Tarjoamme maukkaita saariston lähiruokia sekä tuoreita meillä leivottuja leipiä.

SAUNA JA LÄMMINVESITYNNYRI
Saunakeskuksessa on myös, saunatilojen lisäksi, vuonna 2014 valmistunut upea näköalaterassi, johon paistaa sopivasti ilta-aurinko. Yksityisiä sauna ja lämminvesitynnyri vuoroja kannattaa kysyä jo majoitusvarauksenne yhteydessä, mutta keskellä kesää vuoroja voi vielä tiedustella tuloselvityksen yhteydessä.

HISTORIA

Grännäs Storgårdin päärakennus on vuodelta 1760, ja kivinavetta, johon hotelli Stallbacken on nyt rakennettu, valmistui navetaksi vuonna 1886. Nauvon saaristossa ja historiallisella Grännäs Storgårdin maatilalla on rentouttava ilmapiiri ja kauniit hyvin hoidetut pihapuistot. Kiehtova ympäristö pihallamme koostuu kesäniityistä, vanhoista tilarakennuksista sekä hoidetuista jalopuista. 

NAUVO:
Grännäsin niemi on helppo löytää ja on vaan 800 metriä saariston päätieltä Högsariin suuntaan. Yksityinen rantamme Bredvikenissä sijaitsee vain 300 metrin kävely- tai automatkan päässä. Hotelli Stallbackenin keskeisen sijainnin ansiosta meiltä on myös lyhyt matka seuraaviin kauniiseen saariin: Seili, Korppoo, Brännskär, Gullkrona, Borstö, Nauvon Berghamn, Norrskata, Nötö, Jurmo, Utö, Kökar tai Örö.

ETÄISYYDET LÄHIKAUPUNKEIHIN
Hotelli, joka sijaitsee Nauvon pääsaarella, on avoinna ympäri vuoden ja on neljän kilometrin päässä Nauvon keskustasta, 50 km Turusta sekä 200 km Tampereelta ja Helsingistä. Lähimmät kaupungit ovat siis Parainen ja Turku.

MUUMIMAAILMAA Naantali ja majoitus Nauvo
Vilkkaasta Nauvo Citystä päsee m/s Östernillä mukavasti lasten kanssa meriteitse autolla Naantalin Muumimaailmaan. Ms Östern kulkee kesällä säännöllisesti Nauvosta Rymättylään(Hanka) ja takaisin. Katso http://www.ostern.fi

Hinnasto

Huonehintoihin sisältyy ”Buffet aamiainen á la Stallbacken”

  1.1.-14.6.&19.8.-
31.12.2018
15.6.-18.8.2018
1 HH € 100,00 / vrk € 120,00 / vrk
2 HH € 115,00 / vrk € 150,00 / vrk
Lisävuode   30,00 / vrk € 30,00 / vrk
Lapset alle 2 v. veloituksetta veloituksetta veloituksetta


Puolihoito
varattavissa vielä tuloselvityksen yhteydessä kesällä, sekä huonevarauksen yhteydessä talvikaudella.
Hinta: 30,-/ aikuinen ja 15,-/ 2-7 vuotias (sis. kahden ruokalajin päivällisen). Syödä voi kesällä myös ilman ennakkovarausta.
Perinteinen sauna: 10,-/ henk/h minimi 25,-/h (varattava viim. klo 10)
Lämminvesitynnyri: 10,-/henk/h minimi 30,-/h (varattava viim. klo 10). Jos saunan yhteydessä, niin 90 min pitkät vuorot!

Hääjuhlat, Juhlat, ryhmä-ateriat, ryhmätapahtumat ja kokouspaketit tarjotaan kirjallisesti tiedustelujen pohjalta.

Hinnat ovat voimassa vuoden 2018 loppun asti ja sisältävät ALV:n. Pidätämme kuitenkin oikeuden hinnanmuutoksiin vuoden aikana.
HUOM: Hotel Stallbacken on auki ympäri vuoden. Ainoastaan Joulukuun 23. - 24.12. olemme tilapäisesti suljettu.

Peruutusehdot kesäsesonki: Ilman peruutusmaksua viimeistään kaksi päivää (klo 12) ennen tulopäivää. Tämän jälkeen perimme 50% huoneen hinnasta. Peruutuksista jotka on lähetetty myöhemmin kuin yksi päivä (klo 12 jälkeen) ennen saapumista, veloitamme 100% huoneen hinnasta. Äkillisissä sairastapauksissa voi lähettää lääkärintodistuksen e-mail liitteenä tai postitse, jolloin emme veloita peruutuksesta mitään.

mastercardvisa-electronvisa