Hotel Stallbacken

Lähetä kysely täyttämällä oikealla olevalla lomake tai tai ao:t

Matkapuhelin: 040-4866822 ( TAI tekstiviestillä!)
Osoite: Grännäsintie 14, 21660 Nauvo( pääsyä Uttiksentien kautta ei ole)
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai websivun Kysely-lomakkeella. Jos ryhmä-
varaus tai tiedustelu, niin suora email varaus meille on aina selkein/paras!
puhelin


Tulosta

SIJAINTI
Turku-Helsinki moottoritieltä käännytää, noin 5km Turusta, Korpooseen päin. Ajetaan Saariston Rengastietä noin 50 km, aina kunnes saavutaan Högsarin tiehaaraan. Se tulee heti 3 km Nauvon keskuksesta Korpooseen päin.
Perille asti pääsee Högsarintietä ja isoäitini Ingeborg Granqvistin istuttaman vanhan Tammikujan läpi, jonka jälkeen vasta käännytään vasemmalle Grännäsintielle( Homestead ei ole meidän paikka!). Sitten vielä 150 m kunnes näette kiehtovan vanhan kivinavetan vasemmalla puolella. Vastaanottomme sijaitsee kivinavetan toisella puolella. Vieraitten P-paikka sijaitsee Hotellin alemman päädyn edessä. Toinen pienempi P-paikka on Pehtorintalon läheisyydessä.


PERILLE YLEISILLÄ KULKUNEUVOILLA
Matka Grännäsiin autolla tai linja-autolla kestää Turusta [60 km] noin tunnin. Helsingistä tai Tampereelta [200 km] matkustamiseen menee noin 2,5 tuntia. Paraisten Lillmälön puolella on säännöllinen( 24 h) ympärivuotinen ilmainen lautta-yhteys Paraisten ja Nauvon välillä. Tarkista halutessasi lautan aikataulu osoitteesta www.parainen.fi tai finnferries.fi.
Myös omalla veneellä voi saapua Grännäs Storgårdin omaan puulaituriin, josta vaan 5 minuutin kävelymatka Högsarin- ja Grännäsintien kautta Hotellille, Ravintolaan tai Grännäs B&B:lle. Grännäs löytyy Bredvikenin pohjalla vähän vasemmalla puolella ja tarkka positiomme on: 60° 10,5' N, 21° 52' E. Keskellä Bredvikeniä sijaitsee yhteensä 3 karikkoa, joten veneellä saapuessa on hyvää pysyä oikealla puolella kunnes Naapurin vanha punainen venevaja alkaa näkyä vasemmalla rannalla lahden pohjalla. Tämän jälkeen voi kääntyä noin 45 astetta vasemmalle ja suunnata suoraan kohti meidän puukajua, jonka edessä on punainen poju ja oikealla puolella on pieni hiekkaranta.

Helsingin keskustasta ja lentokentältä on linja-auto yhteys turun linja-autoasemalle. Helsingistä on myös suora linjaautoyhteys Nauvoon asti. Aikataulutietoja saat kätevästi matkahuollolta puh: 0200-4000. Turusta pääsee suoraan joko linjaautolla tai taksilla. Voimme myös, johonkin ennakkoon sovittuun aikaan, järjestää Nauvolainen taksi noutamaan teidät esimerkiksi turun linjaauto-tai lentoasemalta. Myös nouto veneellä onnistuu sopimuksen mukaaan( max 7 henkilöä). Nauvon Kirkonkylän linjaauto asemalta (SEOn huoltoasema) järjestetään ilmainen nouto Stallbackenille jos tulet bussilla, laivalla tai veneellä.

kartta_
http://www.lansi-turunmaa.fi/web/tidtabeller/fi_FI/farjor/