Hotel Stallbacken

ravintola-nauvoterassi

laituri

SAARISTORAVINTOLA STALLBACKEN 
Ravintola Stallbacken on luonnonläheinen laaturavintola, jossa valmistamme teille parhaista lähiseudun raaka-aineista herkullisia kala-, liha-ja kasvisaterioita. A' la carte Ravintola Stallbacken Nauvo toimii Hotelli Stallbackenissa 800 metriä Saariston Rengastieltä. Valikoimaamme kuuluu useita erityyppisiä juomia, kuten esimerkiksi viinejä, suomalaisia olutmerkkejä sekä alkoholittomia vaihtoehtoja. Jokaiseen ateriaan tarjoamme myös ruokalajiin sopivan viinivaihtoehdon. 
Ravintolassa on myös tunnelmallinen takka, jonka voimme sytyttää ruokailun yhteydessä tai vaikkapa saunavuoron päätteeksi.


STAND UP CLUB STALLBACKEN DEN  KL __ Komikern Anders Helenius & Co har LOVAT ATT DET BLIR BÅDE SMÅFRÄCKT OCH ROLIGT. INTRÄDE: __,- OCH BUFFET MED KAFFE: 15,-. Förhandsanmälningar kan göras per Email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. eller mobil till 040-4866822. Om maten meddelar vi också här lite senare. TERVETULOA VÄLKOMNA!

fb
 
AUKIOLO:
Ravintolamme on päivittäin auki klo 17 - 22 (su 18 - 21). Viimeiset tilaukset vastaanotetaan tuntia ennen sulkemista. 

Toimimme myös tilausravintolana ympäri vuoden. Ryhmätarjouksia voitte pyytää lähetä kysely -lomakkeella, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., tai 040-4866822. 

Ravintolassa on A-oikeudet.

SIJAINTI
Turku-Helsinki moottoritietä ajetaan noin 5 km Turusta päin ja käännytään Korpooseen. Ajetaan Saariston Rengastietä noin 50 km, kunnes saavutaan Högsarin tiehaaraan. Se tulee noin kolme kilometriä Nauvon keskuksesta Korpooseen päin.
Perille tullaan Högsarintietä ja Ingeborg Granqvistin istuttaman vanhan Tammikujan läpi, jonka jälkeen käännytään vasemmalle Grännäsintielle (Homestead ei ole meidän paikka!). Sitten vielä 150 m kunnes näette kiehtovan vanhan kivinavetan vasemmalla puolella. Vastaanottomme on navetan toisella puolella.


ISOLLE RYHMÄLLE:
Ravintolan tasokkaassa suuressa salissa on noin 102 istumapaikkaa. Sisältäen myös 20 henkilön kabinetin. Kabinetissa voi myös olla omassa rauhassa liukuovemme ansiosta. 
Kun kesäsäät sallivat, niin voi myös viettää ravintolailta ulkona Ravintola Stallbackenin eteläisellä terassilla

Ravintolan tilat voidaan järjestää myös sopiviksi pienimuotoisille konserteille, teatteriesityksille sekä muille esiintymisille. Ravintolan yhteydessä on myös pieni baari ja luonnonläheinen avoin terassi avaralla saaristoympäristöllä.

VENEELLÄ RAVINTOLAAN
Veneilijät voivat rantautua laituriimme, joka sijaitsee Bredvikenin pohjukassa lähellä Högsarin tietä. Puukaijullamme on ainakin 1,6 m syvää, joten ainakin mottoriveneet pääsevät hyvin laiturille asti. Kysy pöytävarauksen yhteydessä lähempiä ajoohjeita. 

Stallbackenin terassille voi myös tulla vain lasilliselle tai vaikkapa kahville.

YHTEYSTIEDOT:
Ottakaa yhteyttä, niin teemme teille kirjallisen tarjouksen! Lähetä varaus tai kysely-lomake, lähetä sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ta soita 040-4866822. Osoite on Grännäsvägen 14, Nauvo tai Parainen.

Lue myös lisää kokoustiloista, juhlapalveluista tai majoitusmahdollisuuksista.

Ruokalista
Menu 2017 1HUOM: Alle 8 vuotiaiden lapsiannokset tarjoamme 50% edullisemmin!

oiva-raportti