Tarjoamme sekä yksityisille että ryhmille tasokasta majoitusta kiehtovassa saaristoympäristössä. Meillä on myös tasokas ravintola A-oikeuksilla sekä toimivat ja siistit kokoustilat. Lisäksi löydätte meiltä upeat tilat muistorikkaille hää- tai muille juhlille. Voimme myös järjestää kaikenlaista oheisohjelmaa kokouksiin tai juhliin. Meiltä voit helposti vuokrata esimerkiksi pyörän, kanootin tai ennakkotilauksella myös kajaakin. Lisäksi järjestämme veneretkiä saarelle, opastettuja kajaakkiretkiä sekä hyvinvointipäiviä erityyppisille ryhmille.

Järjestämme esimerkiksi korkeatasoisia kokouksia, seminaareja, tyky- ja tyhypäiviä, kalastustapaamisia, syntymäpäiväjuhlia, uudenvuodenjuhlia sekä esimerkiksi uniikkeja hääjuhlia. Majoitamme osallistujat mukaviin 2-4 hengen huoneisiin, joita meiltä löytyy 13 kappaletta. Useammassa huoneissa on oma wc. suihku ja tv. Pehtorintalon kuudessa eri huoneessa on 3 erillistä wc- ja suihkutilaa käytävällä huoneiden välittömässä läheisyydessä. Ravintolamme keittiö valmistaa korkeatasoista lähiruokaa kaikille aina arkiaterioista ryhmien juhla-aterioihin.

12. Heinkuuta 2019 järjestämme kesäbileet ja tarjoamme Ravintola Stallbackenissa silloin hyvän kesäisen noutopöydän, kahvi ja koti leivottu kahvileipä hintaan 20,-/ henkilö. Ravintolassa esiintyvät 2 x 45 min, kolmella kielellä, erittäin suosittu paikallinen Duo Myyri&Riddo, jonka takia veloitamme myös 20,- sisäänpääsymaksua. Lupaamme että tunnelma tulee olemaan kesäinen ja todella viihtyisää ja toivotamme kaikki, sekä majoittuvat vieraat että muut matkailjat ja asukkaat, tervetulleiksi viettämään mukavan illan yhdessä meidän kanssa!


KUVAT
Kiehtovia kuviä löydät tältä sivulta, Instagramista #hotelstallbacken ja yrityksemme sekä ravintola Stallbackenin facebook-sivuilta.
Katso myös mielellään 72 sekuntia kestävää youtube-videota Hotel Stallbacken videota. Linkki siihen löydät oikealla puolella.


VARAA HUONE TAI PYYDÄ TARJOUS RYHMÄLLESI
Ota yhteys lomakkeella, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040-4866822, 040-7651930, whatsappilla tai facebook-viestillä.

Hotel Stallbackenin Online Varaus väliaikaisesti kiinni ma 29.7. asti, joten ystävällisesti käyttäkää Varaus / Kysely lomaketta oikealla puolella.

terassikuva

scandinavian_islands_logoLaatutonnilogot2015 suomi pieni