Hiekkaranta

uimaranta

Tilallamme on aurinkoinen, lapsiystävällinen uimaranta sekä laituri. Veden syvyys laiturilta on noin 1,60 - 1,90 metriä. Etäisyys rannasta hotellille on vain 300 metriä.
Rannalta löydät myös soutuveneen, tandemkajaakin sekä intiaanikanootin, joita voit varistuksineen vuokrata hotellin vastaanotosta.

Tarjoamme myös Buster Magnum-veneemme avulla vesihiihtoa tai vaikkapa vetorenkaalla veneen perässä menemistä.

Uimarannalla sijaitsee myös uimakoppi, jossa voi vaihtaa vaatteet. Kopista löytyy myös rantaleluja sekä kansituoleja, jotka ovat maksutta vieraittemme käytössä.

Jos olet tulossa syömään tai majoittumaan veneellä, niin voi kiinnittää moottoriveneen laturiin(matalin kohta on noin 1,6 metriä). Jos taas olet purjeveneellä liikkeellä, niin Nauvon satama on parempi paikka. Tulemme mielellämme maksutta autolla noutamaan ravintolavieraita Nauvon satamasta.

Bredvikeniin saapuessa on pysyttävä lahden pohjoisrannan tuntumassa kunnes naapurin punainen vanha venevaja tulee lahden pohjukassa pienen niemen jälkeen vasemmalla puolella näkyviin. Sen jälkeen käännytään vasemmalle ja ohjataan suoraan meidän puukajulle joka on noin 200 m venevajasta oikealle. Laiturimme edessä kelluu punainen poju ja sen takana näkyy punainen hirrestä rakennettu rantavaja. Laiturissa lukee selvästi Stallbacken.

Keskellä lahtea on muutamia kareja, joten veneellä liikkuvan kannattaa noudattaa näitä ohjeita turvallisimman reitin takaamiseksi.