Melontaloma saaristossa

kanot_bildHotel Stallbackenille sekä viereiseen Grännäs B&B:hen voi myös majoittumisen ja ruokailun lisäksi tulla viettämään muutamia merellisiä aktiviteettipäiviä.
300 metrin päässä sijaitsevalla yksityisellä uimarannallamme on pari intiaanikanoottia joita vuokraamme vierailemme. Vuokramme myös sekä single- että tandemkajakkeja ja yhden soutuveneen. Soutuveneeseen voi myös vuokrata pienen perämoottorin.
Kajaakit ja melontavarustuksen vuokraamme ennakkotilauksella. Tarjoamme myös mielellämme opastettuja kajakkiretkiä läheiseen turvalliseen sisäsaaristoon sekä myös vähän pidemmälle ulkosaaristoon. Kajakkeja voidaan myös vuokrata pelkällä rantaopastuksella, jolloin tulemme mukaan rannalle ja käymme läpi varustuksen, säädöt sekä lähireitit. 
Kerro meille millaista kajakkiretkeä toivot, niin teemme sen perusteella tilanteeseen sopivan ehdotuksen sekä tarjouksen. Bredvikenin vedet ovat rauhallisia ja ranta on aina lähellä, joten ei tarvitse olla kokenut meloja vuokratakseen kajaakin vaikkapa koko päiväksi.