Hotel Stallbacken

Hotelli Stallbacken Nauvo

stallbacken_bildMAJOITUS HOTEL STALLBACKENISSA 

Hotelli Stallbacken on auki ympäri vuoden ja on monesta eri syystä kiehtova majoituspaikka tai mukava lomakohde Nauvon pääsaarella. Haluamme tarjota teille laadukkaita kokous-, ravintola- ja hääjuhlatiloja sekä joustavia palveluita. Kesäkaudella järjestämme vieraillemme myös veneretkiä Saaristoon nopealla veneellä tai yhteysaluksilla. Keväällä ja Syksyllä tarjolla on taas metsästys- ja kalastuspalveluita.

Tarjoamme myös hääyömajoitusta hääparille sekä juhlavieraille.

Järjestämme tämän lisäksi myös pyöräretkiä ja melontaretkiä.

Ryhmille järjestämme myös erityyppisiä ohjelmia ja aktiviteettejä kuten esimerkiksi wellnesspäiviä, pihapelejä tai erityyppisiä elämänvalmennuksia. HOTELLIHUONEET

Saariston rengastien varrella, Nauvossa sijaitsevassa tyylikkäästi sisustetussa saaristohotellissa on seitsemän tasokasta kahden hengen hotellihuonetta, joissa on kaikki majoitusmukavuudet huoneessa. Joissakin hotellihuoneissamme on myös viehettävät kattoikkunat. Huoneissa on aina kaksi mukavaa 90 cm leveää sänkyä. Jos tulee enemmän kuin kaksi henkilöä huonetta kohden, voimme pyydettäessä sijoittaa sinne myös 90 tai 80 cm leveitä hotellilisävuoteita. Rauhalllinen ja kiehtova saaristoympäristömme takaavat hyvät yöunet sekä rentoa oleskelua.


Kaikissa hotellihuoneissa on lisäksi viileän ilman tuuletusta, wc, suihkutila, jääkaappi, vedenkeitin, kahvikupit, hiustenkuivaaja, taulu-TV ja ilmainen langaton internetyhteys. Lainaamme myös tarvittaessa silitysraudan ja -tason. Mikäli tarvitsette enemmän kuin seitsemän huonetta, niin viereisessä

Pehtorintalossamme on vielä kuusi huonetta lisää. Tässä majatalossa on vuonna 2018 tehty jaettujen wc- ja suihkutilojen remontti, eli uudet märkätilat löytyvät vieraitten iloksi pohjakerroksessa. Eli voimme tarjota ryhmille majoitusta yhteensä 13 mukavassa 2-4 hengen huoneissa. Kaikkiin huoneisiin saamme myös mahtumaan yhteensä noin 20 lisävuodetta, jolloin vuodemäärä on kokonaisuudessaan noin 45. Grännäsin kylän luonto on kaunis. Perinneympäristö on monipuolinen ja kiehtova sekä suomalaisten että ulkomaalaisten vieraittemme mielestä. Ilmavirtojen ansiosta aurinko paistaa Nauvossa useammin kuin mantereellä, mutta säätiedukset valitettavasti eivät sitä jostain syystä osaa ennustaa. 

PALVELUKOKONAISUUDET
Tarjoamme mielellämme seuraavanlaisia palvelupaketteja: Hotellimajoitusta Nauvossa, hääjuhlapalveluita tai hääyöpaketteja, romanttisia viikonloppuja sekä kokoustiloja. 

MAJOITUS, MUUT VARAUKSET JA KYSELYT 
Huonevarauksia voi helposti tehdä seuraavasti: lähetä kysely lomakkeella, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  tai soittamalla 040-4866822( Hotel Stallbackenin online varaus väliaikaisesti kiinni tistai 30.4. asti!

RAVINTOLA STALLBACKEN NAUVO

HUOM: Ravintola on sairaustapauksen takia tilapäisesti kiinni ti 6.8.
Tasokas lähi- ja saaristoravintola Stallbacken, jonka paksut, vanhat kiviseinät luovat uniikin tunnelman, on tarvittaessa päivittäin auki. Kannattaa kysyä huonevarauksen yhteydessä ruokailuvaihtoehdoista. Tarjoamme maukkaita saariston lähiruokia sekä tuoreita meillä leivottuja leipiä.

SAUNA JA PALJU
Saunakeskuksessa on myös, saunatilojen lisäksi, vuonna 2014 valmistunut upea näköalaterassi, johon paistaa sopivasti myös ilta-aurinko. Yksityisiä sauna ja palju vuoroja kannattaa kysyä jo majoitusvarauksenne yhteydessä, mutta keskellä kesää vuoroja voi vielä tiedustella tuloselvityksen yhteydessä.

SIJAINTI:
Grännäsin niemi on helppo löytää ja on vaan 800 metriä saariston päätieltä Högsariin suuntaan. Yksityinen laiturimme ja rantamme Bredvikenin pohjukassa sijaitsee vain 300 metriä vastaanotostamme. Hotelli Stallbackenin keskeisen sijainnin ansiosta meiltä on myös lyhyt matka esimerkiksi seuraaviin kauniiseen ulkosaariin: Seili, Korppoo, Brännskär, Gullkrona, Borstö, Nauvon Berghamn, Norrskata, Nötö, Aspö, Jurmo, Utö, Kökar ja Örö.

Hotelli, joka sijaitsee Nauvon pääsaarella, on avoinna ympäri vuoden ja on neljän kilometrin päässä Nauvon keskustasta, 50 km Turusta sekä 200 km Tampereelta ja Helsingistä. Lähimmät kaupungit ovat siis Parainen ja Turku.

MUUMIMAAILMAA Naantali ja majoitus Nauvo
Kesäisin melko vilkkaasta Nauvon keskustasta päsee autollakin m/s Östernillä mukavasti lasten kanssa meriteitsr Naantalin Muumimaailmaan. Ms Östern kulkee kesällä säännöllisesti Nauvosta Rymättylään(Hanka) ja takaisin. Katso http://www.ostern.fi

Hinnasto

Huonehintoihin sisältyy ”Buffet aamiainen á la Stallbacken”

  1.1.-14.6.&25.8.-
31.12.2019
15.6.-24.8.2019
1 HH € 105,00 / vrk € 125,00 / vrk
2 HH € 115,00 / vrk € 150,00 / vrk
Lisävuode   30,00 / vrk € 30,00 / vrk
Lapset alle 2 v. veloituksetta veloituksetta veloituksetta


Puolihoito
varattavissa vielä tuloselvityksen yhteydessä kesällä, sekä huonevarauksen yhteydessä talvikaudella.
Hinta: 30,-/ aikuinen ja 15,-/ 2-7 vuotias (sis. kahden ruokalajin päivällisen). Syödä voi kesällä myös ilman ennakkovarausta.
Perinteinen sauna: 10,-/ henk/h minimi 25,-/h (varattava viim. klo 10)
Lämminvesitynnyri: 10,-/henk/h minimi 30,-/h (varattava viim. klo 10). Jos saunan yhteydessä, niin 90 min pitkät vuorot!

Hääjuhlat, Juhlat, ryhmä-ateriat, ryhmätapahtumat ja kokouspaketit tarjotaan kirjallisesti tiedustelujen pohjalta.

Hinnat ovat voimassa vuoden 2019 loppun asti ja sisältävät ALV:n. Pidätämme kuitenkin oikeuden hinnanmuutoksiin vuoden aikana.
HUOM: Hotel Stallbacken on auki ympäri vuoden. Ainoastaan Joulukuun 23. - 24.12. olemme tilapäisesti suljettu.

Peruutusehdot kesäsesonki: Ilman peruutusmaksua viimeistään kaksi päivää (klo 12) ennen tulopäivää. Tämän jälkeen perimme 50% huoneen hinnasta. Peruutuksista jotka on lähetetty myöhemmin kuin yksi päivä (klo 12 jälkeen) ennen saapumista, veloitamme 100% huoneen hinnasta. Äkillisissä sairastapauksissa voi lähettää lääkärintodistuksen e-mail liitteenä tai postitse, jolloin emme veloita peruutuksesta mitään.

mastercardvisa-electronvisa

Pehtorin talo

Entinen Viljavarasto ja sittemmin Pehtorin asunto joka on pitään kutsuttu Grännäs B&B, on toiminuut kodikkaana kokouspaikkana vuodesta 2001 alkaen. Taloa on myös usein vuokrattu kokonaisuudessaan, joka sitten mahdollistaa vielä enemmän yksityisyyttä neuvottelutilassa. Silloin ovat myös majoitus, oleskelutila ja kokoustila kaikki samassa viihtyisässä punaisessa omenapuutarha ympäröivässä mummotalossa. Muutamme tarvittaessa helposti talon isointa huonetta viihtyisäksi kokoustilaksi tai oleskeluhuoneeksi, jolloin jopa noin 10 - 14 hengen ryhmällänne on vieläkin enemmän rauhaa tehdä teille tärkeätä kokoustyötä. Pehtorintalon sisääntuloaula ja kaikki kolme suihkutilaa ovat uudistettu täysin tammikuussa 2018, joka takaa laadukkaan tunnelman vanhemmassa rakennuksessa.

Kokoustila Nauvo

kokoustila nauvo Kokoustila Nauvo

Saaristokokous Hotel Stallbackenin kiehtovan ympäristön ympäröimänä on jotain hyvin erityistä sekä mieleenpainuvaa. Kivinavetan yli metrin paksuiset kiviseinät antavat kokoustilalle tasokkaan ja historiallisen tunnelman. Lisäksi henkilökunta Stallbackenilla on tarkka palvelun laadun ja sen joustavuuden suhteen. Hotel Stallbacken on auki ympäri vuoden ja yhteydet Nauvon saarelle ovat hyvät sekä maanteitse että meriteitse. Autolauttayhteys Paraisilta toimii säännöllisesti ja päivisin 15 - 30 min välein. Ylitys on maksuton.

Meillä on 13 huonetta, joissa voi myös majoittua kokouksen ajaksi. Yöpyminen kokouspäivien välillä tekee monen mielestä rentoutumisen ja keskittymisen vielä tehokkaammaksi.
Voimme myös järjestää sopivia oheisohjelmia. Tarjoamme sekä outdoor-aktiviteettejä tai sitten sisätiloihin sopivia aktiviteettejä kuten aikuiskoulutuksia tai rentoutumiseen liittyviä ryhmätilaisuuksia. Monet ryhmämme eivät kuitenkaan ehdi tehdä muuta kuin pitää kokouksen, nauttia keittiömme aterioista ja saunoa perinteisessä saunassamme. Jotkut ryhmät toivovat myös saunan näköalaterassilla olevan kuuden hengen paljun lämmittämistä. Luontoaktiviteetit ovat saaristossa ainutlaatuiset ja kalastaminen tai saariston venesafari on monelle herättävä kokemus, joka jää muistoihin ja parantaa työmotivaatiota.

Ravintolamme tarjoaa usein esimerkiksi tuoretta kalaa tai herkullisen pippuripihvin Nauvon tunnetuilla uusilla perunoilla tai maalaislohkoperunoilla. Järjestämme siis myös mielellämme itse saaristoretkiä, ammattimaisia elämänvalmennuksia, hyvinvointipäiviä sekä energiahoitoja kuten Reiki.

KOKOUSTILAT:

Tarjoamme yhteensä kolme erilaista kokoustilaa. Sali 1, joka on nykyaikaisesti varustettu vanhahtava kokoustila uudistetussa kivinavettassa. Viereinen kokoustila sali 2, joka näkyy viereisessä kuvassa, sopii hyvin vähän isoimmille seurueille. Kolmas kokoustila, joka sijaitsee entisessä Pehtorin asunnossa, kutsutaan Pehtoriksi. Täällä kokous sujuu vieläkin yksityisemmin omassa kauniin vanhan omenapuutarhan ympäröimässä punaisessa puutalossa. Kokouksen voi säästä riippuen suorittaa joko sisällä tai ulkona ja kokoustilaan mahtuu 10 - 14 henkilöä. Talossa, jonka 3 kylpyhuonetta ja eteinen uusittiin Tammikuussa 2018, on tämän tilan lisäksi sitten vielä 5 erikokoista makuuhuonetta.

2-3 PÄIVÄN KOKOUKSET:

Useampia päiviä kestävien kokouksien majoitukset järjestämme mukavasti Hotellissaja entisessä Pehtorin vanhassa asunnossa. Voimme näin tarjota 13 kpl mukavasti sisustettua 1 - 4 hengen huonetta. Talot ovat noin 50 metrin päässä toisistaan, joten käynti huoneisiin onnistuu hyvin myös kahvitauokojen yhteydessä. 

TARJOILU-lähiruoka
Ammattimaisesti varustetussa keittiössämme valmistamme kaikki aamupalat, lounaat, päivälliset ja kahvileivät. Kalat, täytekakut, kahvileivät, vihannekset ja aamupalasämpylät ovat melkein kaikki Nauvosta hankittuja tai meillä paikallisesti leivottuja tuotteita. Jos haluat, niin voimme suunnitella kokonaispaketin, joka sisältää majoituksen, oheisohjelman sekä ruokaillun. Olemme muuten auki ympäri vuoden, vain ajalla  24.-25.12 olemme suljettu.

OHEISOHJELMAA
Järjestämme kokouksien yhteydessä usein myös erilaisia ulkoiluohjelmia, kuten esimerkiksi melontaa kajaakilla, veneretkiä, leikkimielinen pihagolf,  elämänvalmennuksia, rentoutumishoitoja tai ihan perinteisen saunaillan ilta-aurinkoisella terassipaljulla.
Storgårdin pihalla voidaan myös järjestää hauska tikanheitto- tai petankikisa tai vaikkapa minibiljarditurnaus. Lisää näistä mahdollisuuksista voitte lukea "ohjelmapalvelut" ja "paketit" sivulta. Tarjoamme juhlapalveluita, ravintolapalveluita sekä majoitustaniin yksityisille kuin ryhmillekin.

PYYDÄ MIELELLÄÄN KILPAILUKYKYINEN TARJOUS
S-postilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Lähetä kysely- lomakkeella websivuston sivujen oikealla puolella. Soittamalla 040-4866822 tai 040-7651930 saat parhaiten yhteyden ryhmämyyntiimme.

Juhlapalvelut

Juhlapalvelut NauvoJärjestämme Hotel Stallbackenilla ja Ravintola Stallbackenilla myös paljon erilaisia juhlia, kuten hääjuhlia, perhejuhlia, juhlaillallisia, ryhmälounaita, sukutapaamisia sekä esimerkiksi tykypäiviä.

Juhlapaikka Stallbackenilla on aina hyvä valinta. Kiehtovat, kauniisti kunnostetut vanhat rakennukset, rauhallisuus ja luonnonläheisyys antavat hyvät eväät yleelliseen tunnelmaan sekä lämpimään yhdessäoloon. Juhlasalissa ja sen terassilla mahtuu kesäkaudella hyvin noin 150. Tällöin nostamme osalle terassia juhlateltan jossa noin 50 vierasta nauttii hääjuhlasta ja sen aterioista ja hyvästä seurasta. Myös 40 - 100 henkilön hääjuhlat ovat olleet meillä suosittuja ja silloin emme tarvitse vielä juhlatelttaa.

Kysymyksiä, juhlista ja niiden järjestelyistä, voitte lähettää meille ympäri vuoden alla lueteltujen kanavien kautta. Vastaamme nopeasti ja ehdotamme myös ryhmällenne sopivia oheisohjelmia sekä juhla-aterioita, jos sitä toivotte.

Juhlapalvelut ovat tärkeä osa Stallbackenin palveluvalikoimaa ja pyrimmekin aina ylittämään juhlaväen odotuksia. 

Ravintolapalveluiden ja kokouspalveluiden yhteydessä voimme myös omissa Stallbacken majataloissamme majoittaavieraitanne 1-4 hengen huoneisiin. Meidän pihapiirissä mahtuu maximissaan 43 henkilöä, mutta sitten kumppaneitten majataloissa, 4 km päässä, saamme hyvin mahtumaan yli 100 vierasta lisää.

Suunnittelemme lisäksi mielellämme yhdessä kanssanne kaikki ateriat, kahvitukset, juomavaihtoehdot ja oheisohjelmat ryhmänne toivomuksien mukaisesti. 

Lue lisää mahdollisuuksistamme ja tarjonnastamme ohjelmapalvelut sivulta. Täytekakut, valokuvaukset, hanuristi, kitaristi, joulukuusi tai vaikkapa bändi hoituvat myös sujuvasti meidän kauttamme. Hääpalveluista enemmän Hääjuhla Nauvo alasivun alta.

PYYDÄ TARJOUS: Viereisellä "Lähetä kysely" lomakkeella, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.facebookilla, 040-7651930 tai 040-4866822. Facebookissa löydät meidät Hotel Stallbacken nimellä ja Instagrammissa on #hotelstallbacken alla jo paljon hienoja kuvia pihapiiristä, rannasta ja ympäristöstämme.

Onko toiveissa mieleenpainuva ja uniikki hääjuhla luonnonkauniissa Nauvossa ? Viihtyisä ja tasokas Saaristohotelli Stallbacken sopii mainiosta myös hääjuhliin, joiden kokonaisvierasmäärä on enintään 100 henkilöä. 

Hääjuhla NauvoHääjuhlatila Stallbackenissa ja Grännäs Storgårdin hyvin hoidetussa vanhahtavassa saaristolaisympäristössä on täydellinen valinta jos arvostatte yksityisen, luonnonläheisen ja romanttisen saariston tunnelmaa ilman ulkopuolisia seurueita.
Hääjuhla vietetään pääasiassa Hotelli Stallbackenissa ja sen kiehtovalla, luonnonläheisellä pihalla ja eteläisellä terassilla. Juhlakattaus voi olla vaikkapa viereisen kuvan mukainen. Hääpäivän aamuna tai edellisenä iltana klo 22 aikoihin, kaasot, bestmanit ja vanhemmat voivat myös osallistua pöytien ja tilan somistamiseen.

Hääjuhlakukat sekä valmiita kukkakimput voi ennakkoon tilata skanssin ostoskeskustasta tai Paraisten keskustan Interflorasta ja sitten kätevästi noutaa saapumisen yhteydessä matkalla Nauvoon.

Vihkimisseremonia voidaan suorittaa myös meillä Hotelli Stallbackenissa. Vaihtoehtoja on seremoniaan on monia, esimerkiksi ison salin korokkeella, nurmikolla, rannalla, luontopolun näköalakalliolla tai vaikkapa syreenipuutarhassamme.

Kirkkovihkiminen voidaan puolestaan järjestää vanhassa ja tunnelmallisessa Nauvon harmaakivikirkkossa, joka sijaitsee neljän kilometrin päässä hotellista. Myös Korppoon ja Paraisten historialliset ja vanhat kivikirkot ovat vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä.

Ruokailu voidaan järjestää joko noutopöydästä, jolloin tarjoiluhenkilökunnan tarve on vähäisempi tai pöytiintarjoiltuna. Jälkimmäinen vaihtoehto saattaa olla esimerkiksi joillekin senioreille mielekkäämpi vaihtoehto. Saaristopöytä on ollut yleisin valinta, jolloin tarjolla on laaja valikoima maukkaita ja tuoreita lähiruoka lajeja.

Hääkakun, ammattimaisen kaunedenhoitajan, bändin tai vaikkapa valokuvaajan voi myös kätevästi tilata meidän kauttamme.

juhlapalvelut2Hääjuhlien vieraat voimme majoittaa Hotelli Stallbackenissa ja sen viereisessä Pehtorintalossa. Tarvittaessa vielä muissa lähellä olevissa hotelleissa tai majataloissa. Meillä on omasta takaa 13 tilaavaa huonetta, joihin mahtuu tarvittaessa 1-4 lisävuodetta. Tarvittaessa voimme siis tarjota maximissaan 43 vuodepaikkaa hotellissamme. Sen lisäksi voimme tarpeen vaatiessa majoittaa loput vieraistanne kumppaneidemme hotelleissa ja majataloissa noin neljän kilometrin päässä. Syöttöliikenne hotellien välillä sujuu Nauvossa mainiosti erikokoisilla takseilla tai tarvittaessa Stallbackenin henkilöautoilla.

Ota yhteyttä niin ideoidaan yhdessä juuri teille ja teidän tyyliinne sopiva hääjuhla. Teemme kirjallisen tarjouksen hääjuhlista, jonka jälkeen voimme vielä yhdessä sopia tarkemmista yksityiskohdista. Kannattaa myös ehdottomasti tulla paikan päälle katsomaan mitä kaikkea mahdollisuuksia ja minkä tyyppisiä puitteita historiallisella perhetilallamme on tarjota.
 
TARJOUSPYYNTÖ vaihtoehtoisesti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen."Lähetä Kysely" lomakkeella, p. 040-7651930 tai 040-4866822.

Sali 2

kokoussali2

Stallbackenin isompi kokoustila, joka toimii hyvin 25 - 76 hengen kokoustilana tai kokous ravintolana, on toimiva laadukas vaihtoehto jos on hieman isompi ryhmä kysymyksessä. Pöydät luokka muodossa mahdollistavat tehokasta istumatilaa ainakin 54 hengen kokoukselle.
Stallbackenin molemmat kivinavettassa sijaitsevat kokoustilat voidaan myös yhdistää avaamalla lukittavaa liukuovea salien välissä. Näin muodostuu esimerkiksi istumatilaa noin 95 hengen seminaariryhmälle.

Sali 1

kokous 016

Lukittava tunnelmallinen ja rauhallinen kokoustila käsin louhitulla kiviseinällä, joka sopii hyvin jopa 24 henkilölle. Huone voidaan esimerkiksi muuttaa yoga saliksi ja sitä voi hyvin varata useammaksi kokouspäiväksi. Tässä salissa on myös nahkasohva ryhmä, jossa 5 henkilöä voi pitää rennomman kokouksen ja tilata keittiöstä tai baartistamme jotain suuhun pantavaa.

ROMANTTINEN VIIKONLOPPU TARJOUS (voimassa: 31.8. - 3.6.):

Saapuminen perjantaina tai lauantaina (1 tai 2 yötä):

Kahden hengen hotellihuone (sis. aamiaisen ja kolmen ruokalajin kynttilävalo päivällisen, ruokajuomat erikseen) yhteensä: 170,-/ yö 
Keväällä tai syksyllä, aina kun mahdollista, ennakkovarauksella hintaan sisältyy myös ilmainen soutuvene tai intiaanikanootin lainaus.
Kysy myös perinteistä saunaelämystä lämminvesikylpytynnyrillä tai rentouttavaa reikihoitoa. Huom. sauna: 1.1.-15.3 välisenä aikana tarjoamme Stallbacken SPA elämyksiä lumen ja pakkasen takia säävarauksella.

Hinnat:
Sauna: 10,-/ henkilö ja minimi 25,-/ h
Lämminvesikylpytynnyri: 10,-/ henkilö minimi: 30,-/ tunti.


MIELENKIINTOISET OHJELMAPAKETTIMME:

1)HYVINVOINTIA SAARISTOLAISITTAIN (ympäri vuoden)

pakettiin kuuluu:

·         Kaksi yötä kahden hengen huoneessa
·         Lähiruoka ja –juoma (kasvisvaihtoehto pyydettäessä)
·         Luontokävelyt kauniissa Grännäsissä
·         Ohjattu Reikihoito
·         Perinteinen pihasauna paljulla tai lumikieriskelyllä
Hinta:   € 275,-/hlö ( jos singlehuone €360,-/hlö)


2)MELONTARETKI KAUNIISSA TURUNMAAN SAARISTOSSA (Touko - Lokakuu)


Pakettiin sisältyy:
·         Kaksi yötä kahden hengen huoneessa
·         Kajakki ja varusteet kolmeksi tunniksi
·         Maatilasauna kylpytynnyrillä kahdeksi tunniksi
·         Paikallisista raaka-aineista valmistetut ateriat:
- Kaksi aamiaista
- Kahvi retken aikana
- Kaksi kahden ruokalajin ateriaa
- Alkoholittomat juomat
Hinta:   € 365,- /hlö ( Singelhuoneessa: 455,-/ hlö)


3)VENESAFARI TURUNMAAN SAARISTOSSA (Kesäkuu - Syyskuu)

Paketti sisältää:

·         Yhden yön kahden hengen huoneessa
·         Moottorivenekuljetuksen ja kipparin
·         Ohjatun luontokävelyn saaressa
·         Ateriat paikallisista raaka-aineista:
- Piknik saaressa
- Kahden ruokalajin illallinen
- Aamiainen

Hinnat:       
Yöpyminen ja ruokailu:   € 160,-/hlö (Singlehuoneessa: 205,-/ hlö)
Ohjattu venesafari:         € 75,-/hlö (minimi 4 henk.)

Ravintola Stallbacken

SAARISTORAVINTOLA STALLBACKEN 

HUOM! Valitettavasti joudumme sakraustapauksen takia tiistaina 6.8. pitämään ilta-ravintomamme kiinni. Tarjoamme Ravintola navontaa sekä tarjoamme pyöräiliöille kuljetusta toisen ravintolaan. Siitä voi keskustella vastaanotossamme saapumisenne yhteydessä.

fb

AUKIOLO:
Ravintolamme on päivittäin auki klo 17 - 22 (su 18 - 21). Viimeiset tilaukset vastaanotetaan tuntia ennen sulkemista. 

Toimimme myös tilausravintolana ympäri vuoden. Ryhmätarjouksia voitte pyytää lähetä kysely -lomakkeella, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., tai 040-4866822. 

Ravintolassa, kokoustiloissa ja hotellihuoneissa on A-oikeudet.

SIJAINTI
Turusta ajetaan Helsingin moottoritietä noin 5 km ja käännytään sitten Korpooseen. Ajetaan Saariston Rengastietä noin 50 km, kunnes saavutaan Högsarin tiehaaraan. Se tulee vastaan noin kolme kilometriä Nauvon keskustasta Korpooseen päin.
Perille tullaan Högsarintietä ja Ingeborg Granqvistin istuttaman vanhan Tammikujan läpi, jonka jälkeen käännytään vasemmalle Grännäsintielle (Homestead ei ole sama yritys). Sitten vielä 150 m kunnes näette kiehtovan vanhan kivinavetan ja ison terassin vasemmalla puolella. Vastaanottomme on navetan toisella puolella.

ISOLLE RYHMÄLLE:
Ravintolan tasokkaassa suuressa salissa on noin 102 istumapaikkaa. Sisältäen myös 20 henkilön kabinetin. Kabinetissa voi myös olla omassa rauhassa liukuovemme ansiosta. 
Kun kesäsäät sallivat, niin voi myös viettää ravintolailta ulkona Ravintola Stallbackenin eteläisellä isolla terassilla

Ravintolan tilat voidaan järjestää myös sopiviksi pienimuotoisille konserteille, teatteriesityksille sekä muille esiintymisille. Ravintolan yhteydessä on myös pieni baari ja luonnonläheinen viihtyisä ja aurinkoinen terassi.

VENEELLÄ RAVINTOLAAN
Veneilijät voivat rantautua laituriimme, joka sijaitsee Bredvikenin pohjukassa lähellä Högsarin tietä. Puukaijullamme on ainakin 1,6 m syvää, joten ainakin mottoriveneet pääsevät hyvin laiturille asti. Kysy pöytävarauksen yhteydessä lähempiä ajoohjeita. 

Stallbackenin terassille voi myös mielellään tulla nauttimaan lämpimiä tai kylmiä juomia!

YHTEYSTIEDOT:
S-posti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ta soita 040-4866822. Osoite on Grännäsvägen 14, Nauvo tai Parainen ja laituri Bredvikenissä.

Lue myös lisää kokoustiloista, juhlapalveluista tai majoitusmahdollisuuksista.

Ruokalista
menu 2018 sve finHUOM

Ravintola Stallbacken on luonnonläheinen laaturavintola, jossa valmistamme teille parhaista lähiseudun raaka-aineista herkullisia kala-, liha-ja kasvisaterioita. Ravintola Stallbacken Nauvo toimii Hotelli Stallbackenissa 800 metriä Saariston Rengastieltä. Hotelli on, ennen avajaisia kesällä 2008, ollut vuonna 1886 alunperin rakennettu kiehtova kivinavetta.

Valikoimaamme kuuluu useita erityyppisiä juomia, kuten huolella valittuja viinejä, paikallisia olutmerkkejä ja myös alkoholittomia vaihtoehtoja. Jokaiseen aterian ruokajuomaksi voimme siis tarjota ruokalajiin sopivan viinivaihtoehdon. 
Ravintolassa on myös tunnelmallinen takka, jonka voimme, silloin kun sopii, sytyttää ruokailun yhteydessä tai vaikkapa saunavuoron päätteeksi. Uutuus keväällä 2018 on isompi ravintola- terassi, jossa voi mukavasti nauttia sekä kylmiä ja lämpimiä juomia tai syödä päivällistä.

: Alle 8 vuotiaiden lapsiannokset tarjoamme 50% edullisemmin!

oiva-raportti

Tarjoamme sekä yksityisille että ryhmille tasokasta majoitusta kiehtovassa saaristoympäristössä. Meillä on myös tasokas ravintola A-oikeuksilla sekä toimivat ja siistit kokoustilat. Lisäksi löydätte meiltä upeat tilat muistorikkaille hää- tai muille juhlille. Voimme myös järjestää kaikenlaista oheisohjelmaa kokouksiin tai juhliin. Meiltä voit helposti vuokrata esimerkiksi pyörän, kanootin tai ennakkotilauksella myös kajaakin. Lisäksi järjestämme veneretkiä saarelle, opastettuja kajaakkiretkiä sekä hyvinvointipäiviä erityyppisille ryhmille.

Järjestämme esimerkiksi korkeatasoisia kokouksia, seminaareja, tyky- ja tyhypäiviä, kalastustapaamisia, syntymäpäiväjuhlia, uudenvuodenjuhlia sekä esimerkiksi uniikkeja hääjuhlia. Majoitamme osallistujat mukaviin 2-4 hengen huoneisiin, joita meiltä löytyy 13 kappaletta. Useammassa huoneissa on oma wc. suihku ja tv. Pehtorintalon kuudessa eri huoneessa on 3 erillistä wc- ja suihkutilaa käytävällä huoneiden välittömässä läheisyydessä. Ravintolamme keittiö valmistaa korkeatasoista lähiruokaa kaikille aina arkiaterioista ryhmien juhla-aterioihin.

12. Heinkuuta 2019 järjestämme kesäbileet ja tarjoamme Ravintola Stallbackenissa silloin hyvän kesäisen noutopöydän, kahvi ja koti leivottu kahvileipä hintaan 20,-/ henkilö. Ravintolassa esiintyvät 2 x 45 min, kolmella kielellä, erittäin suosittu paikallinen Duo Myyri&Riddo, jonka takia veloitamme myös 20,- sisäänpääsymaksua. Lupaamme että tunnelma tulee olemaan kesäinen ja todella viihtyisää ja toivotamme kaikki, sekä majoittuvat vieraat että muut matkailjat ja asukkaat, tervetulleiksi viettämään mukavan illan yhdessä meidän kanssa!


KUVAT
Kiehtovia kuviä löydät tältä sivulta, Instagramista #hotelstallbacken ja yrityksemme sekä ravintola Stallbackenin facebook-sivuilta.
Katso myös mielellään 72 sekuntia kestävää youtube-videota Hotel Stallbacken videota. Linkki siihen löydät oikealla puolella.


VARAA HUONE TAI PYYDÄ TARJOUS RYHMÄLLESI
Ota yhteys lomakkeella, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040-4866822, 040-7651930, whatsappilla tai facebook-viestillä.

Hotel Stallbackenin Online Varaus väliaikaisesti kiinni ma 29.7. asti, joten ystävällisesti käyttäkää Varaus / Kysely lomaketta oikealla puolella.

terassikuva

scandinavian_islands_logoLaatutonnilogot2015 suomi pieni