Lähetä kysely täyttämällä lomake tai ottamalla yhteyttä alla oleviin osoitteisiin

Matkapuhelin: 040-4866822 ( soitto tai viesti)
Osoite: Grännäsintie 14, 21660 Nauvo (yhdystie Uttiksentieltä ei ole käytössä)
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai websivun Kysely-lomakkeella. Jos ryhmä-
varaus tai tiedustelu, niin suora email varaus on aina selkein/paras vaihtoehto!

puhelin


Koordinaatit Latitude: 60.1770 ja Longitude: 21.8673


SIJAINTI
Turku-Helsinki moottoritietä noin viisi kilometriä Turusta päin ja käänny moottoritieltä Korpooseen. Ajetaan Saariston Rengastietä noin 50 km, kunnes saavutaan Högsarin tiehaaraan. Se tulee noin kolme kilometriä Nauvon keskuksesta Korpooseen päin. Perille asti pääsee Högsarintietä ja isoäitini Ingeborg Granqvistin istuttaman vanhan Tammikujan läpi, jonka jälkeen käännytään vasemmalle Grännäsintielle (Homestead ei ole meidän paikka!). Sitten ajetaan vielä 150 m kunnes näette kiehtovan vanhan kivinavetan isolla kiviterassilla vasemmalla puolella. Vastaanottomme sijaitsee kivinavetan toisella puolella. Vieraiden parkkipaikka sijaitsee hotellin alemman päädyn edessä tai vieressä. Pehtorintalon vieressä on toinen pienempi parkkipaikka.


PERILLE YLEISILLÄ KULKUNEUVOILLA
Matka Grännäsiin autolla tai linja-autolla kestää Turusta (60 km) noin tunnin. Helsingistä tai Tampereelta (200 km) matkustamiseen menee noin 2,5 tuntia. Paraisten Lillmälön puolella on säännöllinen (24 h) ympärivuotinen ilmainen lautta-yhteys Paraisten ja Nauvon välillä. Tarkista halutessasi lautan aikataulu osoitteesta www.parainen.fi tai finnferries.fi. Älypuhelimeesi voit myös ladata finnferries applikaatio.

SAAPUMINEN MERITEITSE
Myös omalla veneellä voi saapua Grännäs Storgårdin omaan puulaituriin, josta on vaan viiden minuutin kävelymatka Högsarin- ja Grännäsintien kautta Hotellille, Ravintolaan tai Grännäs B&B:lle. Jos teillä on matkatavaraa, niin noudamme ne maksutta rannastamme. Stallbacken laituri löytyy Bredvikenin pohjukassa, vähän vasemmalla puolella, ja tarkka sijaintimme on: 60° 10,5' N, 21° 52' E. Keskellä Bredvikenissä sijaitsee yhteensä kolme karikkoa, joten veneellä saapuessa on hyvä pysyä vähän lahden oikealla puolella, kunnes naapurin punainen venevaja tulee näkyviin vasemmalla puolella niemenkärjen takana. Tämän jälkeen voi heti kääntyä noin 45 astetta vasemmalle ja suunnata suoraan kohti meidän puukajua, jonka edessä on punainen poju ja isompi STALLBACKEN opaste. Laiturin oikealla puolella löytyy myös lapsiystävällinen pieni hiekkaranta.

ranta ja sijainti

HELSINGISTÄ

Helsingin keskustasta ja lentokentältä on linja-autoyhteys Turun linja-autoasemalle. Helsingistä on myös suora linja-autoyhteys Nauvoon asti. Aikataulutietoja saat kätevästi matkahuollosta puh: 0200-4000. Turusta meille pääsee suoraan joko linja-autolla tai taksilla. Voimme myös, ennakkoon sovittuun aikaan, järjestää Nauvolaisen taksin noutamaan teidät esimerkiksi Turun linja-auto- tai lentoasemalta. Nouto onnistuu myös Buster Magnum nimisellä taksi-veneellä (max seitsemän henkilöä). Nauvon Kirkonkylän linja-auto asemalta (SEOn huoltoasema) järjestetään ilmainen nouto Stallbackenille, jos tulet bussilla, matkustaja-laivalla tai veneellä.

kartta_

http://www.lansi-turunmaa.fi/web/tidtabeller/fi_FI/farjor/