Hotel Stallbacken

VI ERBJUDER
Om du är ute efter högklassig naturnära avkoppling i Nagu skärgård, utan att pruta på standarden, så har Grännäs Storgård mycket att erbjuda dig och ditt sällskap. Den vackra skärgårdsmiljön och den lugna välskötta omgivningen garanterar att du kommer att vara nöjd med din tillvaro som gäst på Hotel Stallbacken eller Grännäs B&B.

Såväl trevlig inkvarteringeller logi som nya och högklassiga konferensutrymmenoch festutrymmeni en genuin historisk skärgårdsmiljö. Här kan man koppla av i den vackra naturen och på den lugna sandstranden samt avnjuta läckra måltider i vår lokala a' la carte restaurang. Dessutom kan man hyra cykel, kanot eller kajak. Eller varför inte be oss arrangera en intressant skärgårdsutflykti närområdena eller lite längre ut till den närbelägna Skärgårdens nationalpark. 

LÄGE VID SKÄRGÅRDENS RINGVÄG
Grännäs Hotel Stallbacken och Grännäs Bed & Breakfast är belägna i Nagu på Grännäs Storgård i centrum av Åbolands vackraste skärgård endast 800 m från Skärgårdens Ringväg [180] och 300 m från havet. Kom först genom Farmor Ingeborgs planterade gamla ek alle innan ni svänger till vänster in på Grännäsvägen! Homestead är inte vårt !

Våren 2012 har vi öppnat en historisk foto- och jordbruksredskaps utställning i Hotel Stallbackens andra våning. Inträde fritt för våra Restaurang-, B&B och Hotel gäster. Sommaren 2013 och 2014 har vi restaurerat samt förbättrat vår bastuavdelning och erbjuder nu såväl större bastulave, solig bastuterass och avkopplande varmvattensbalja infälld i terassen.
Vi är öppna för alla året runt, utom 24.-25.12.2016 då Hotellet och B&B är stängda för privatpersoner.


terassikuvascandinavian_islands_logoLaatutonnilogot2015 ruotsi pieni